...: Konec praxe, škola volá/ NEW OUTFIT

pátek 29. dubna 2016

Konec praxe, škola volá/ NEW OUTFIT

Dnešním dnem jsem slavnostně zakončila praxi a od příštího týdne mě čeká zase škola a víte co? Mně se tam vůůůbec nechce, navykla jsem si až tak na jiný režim a zcela jiné lidi, že se mi bude stýskat. Škola a ty povinnosti no jéje, ale musím se pochválit od posledního outfitového postu jsem mákla a mám skoro vše hotové, jsem borec, musím se pochválit!:D Znáte také ten pocit, když vám něco jde? Tak takový přesně mám teď já. Tak snad mě neopustí při úterním zápočtu.

This day I officially ended the practice and the next week I will be at school again and you know what? I do not go there. The school and the responsibilities Uh oh no... 


Odpoledne jsem strávila společně s kamarádkou Nelou, která mě i blýskla, zahrály jsme si na rádoby nákupní maniačky, hurá na malé nákupy a hlavně očumování, bez toho by to nešlo... Teď už jen nohy hore a carling k tomu, tak snad bude dobrý. Měli jste už jablečný? Jak vám chutnal? A co máta a limetka?

I spent the afternoon with her friend and she take a photos of me, we play a wannabe to shopping manic, hooray for small schopping and  watching around.  And  I am going to drinki Carling...   so hopefully will be good? Did you have an apple? How do you taste? And what mint with lime?


Zítra nebo pozítří se můžete těšit na další newin a v brzké době také na shrnutí dubna, a že bude velké, fotila jsem jak o život. Užijte si zítřejší pálení a držte se mnou palečky aby vyšlo počasí a bylo krásně. 

Maybe tommorow, but maybe in Sunday I add the next post with Newin;) and post about my April. 

Na sobě mám koženkovou bundu z Primarku, kterou tam stále můžete pořídit, přibližně za 300 stovky, černé kalhoty/džegíny?, které uvidíte blíže v NewIn, tílko z Primarku a k tomu černou adidas kabelu se zlatým nápisem, která se hodí snad ke všemu!:) Bílé kecky z Primarku a brýle z Chorvatska.

Jacket: Primark, Pants: Style moda, T-shirt: Primark, shoes: Primark, Handbag: A3sport, sunglasess: Croatia, earrings: Style Moda, Ring: Orsay

15 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Ted jich bude všude hodně na jaře, určitě seženeš;)

      Vymazat
  2. I like this proposal to your look, you're very good. :)
    Luna
    http://www.fashionsnobber.com

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, beautiful photos! ^-^
    Thanks for your comment on my blog!

    www.caterina-m.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Ani mi nepřípomínej slovo zápočet. :((( :D

    OdpovědětVymazat
  5. Veľmi pekné fotky :) Inak, máš krásnu koženú bundičku! :)
    CAROLINE

    OdpovědětVymazat
  6. I like the jacket! I'm still on the hunt for a good one..

    xx, rebecca
    awayinparadise.blogspot.de

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I think that you will find some good.;)
      Thank you for comment.

      Vymazat