...: Je čas/ It´s time

čtvrtek 5. května 2016

Je čas/ It´s time

It's time to begin, isn't it? Tak začíná refrén jedné z mých neoblíbenějších písniček od Imagine Dragons. Je čas začít? Nebo, ne snad? Stále dokola si opakuji, především teď, během termínů na seminárky, zápočty, blížící se zkoušky... Čas je neúprosný... a stejně jednou budu muset se odhodlat a pustit se do věci a čím dřív tím lépe. 
 Nyní mě v měření času pomáhají hodinky, věc, která je ne postradatelná v době zkoušek a různých testů, věc, kterou můžete mít při sobě a uvidíte jak hodiny letí, aniž by vás učitel/profesor/ někdo jiný, vyhodil za podvádění a opisování (to se s mobilem stává). Věc, která se vám nevybyje a připomene, kdy máte letět na bus aby vám neujel. 

Z nutnosti potřeby nových hodinek jsem o jedny napsala na stránku postovnezdarma.cz, která spolupracuje s bloggery, po přijetí moji žádosti mi byly nabídnuty tyto  krásné silikonové hodinky s hranatým ciferníkem.

 


Na výběr bylo hned z několika barev a to, modré, růžové, bílé, zelené, červené a černé, kterou jsem si zvolila já, jelikož jedny bílé mám a ty se hooodně rychle zašpiní. Navíc jako správná ženská ráda kombinuji a černé hodinky, stejně jako bílé se mi hodí ke všemu. Jak jsem již zmiňovala řemínek je vyrobený ze silikonu, proto hodinky na ruce nejdou téměř cítit, nemám od nich otlaky, silikon je měkký. Ciferník, jak uvidíte na obrázku se skládá pouze z hlavních čísel (3,6,9 a místo 12 je nápis).

Dodací doba byla přibližně do měsíce, protože zboží nebylo skladem, uskladněné věci dostanete do 3 dnů, od objednávky.

Informace o hodinkách:
  • Materiál: kov, silikon
  • Barva: bílá, červená, zelená, modrá, černá, růžová
  • Rozměry ciferníku: 3,5 x 2 cm
  • Délka pásku: 24 cm
  • Šířka pásku: 1,5 cm

Používáte hodinky, nebo dáváte přednost telefonům?:) Jaké hodinky by jste chtěli vy?:)

It´s post about my new watches from postovnezdarma.cz Do you use watches or prefer mobile phone? Do you like this watches? Which watches do you prefer?

12 komentářů:

  1. Já hodinky nosím spíše jen jako doplňěk, protože ve finále stejně koukám na mobil. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Většinou také, ale mám dost často právě vybytý mobil a nebo ty zkoušky a tak. Je to pro mě jistota.:)

      Vymazat
  2. Já jsem měla zase u nich v nabídce hodinky s kytičkovým vzorem. Uvažovala jsem o nich, ale nakonec jsem si vybrala náušnice. protože jedny hodinky mám a vůbec je nenosím. Tyhle vypadají celkem hezky, líbí se mi, že mají silikonový pásek. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se tam líbí všechny možné hodinky, ale asi bych všechny nevynosila taky u těhlech jsem si jako jeden z důvodů proč si je vzít, říkala že ten pásek je právě na nich dobrý.:)Naušnice mohou být super, mají tam také velký výběr a moc pěkné, jsem se dívala.

      Vymazat
  3. Keď som uvidela názov tohto článku, presne som si začala spievať It's time :D Inak pekné hodinky, takéto jednoduchá mám veľmi rada!
    CAROLINE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já to vidět u někoho jiného asi by mě to také hned napadlo:-D taková super a známá písnička.
      Jsem ráda, že si ti můj výběr líbí.
      Děkuji.

      Vymazat
  4. Tiez mam hodinky len ako doplnok prefrujem mobil :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jako doplňek jsou skvělé:)hlavně je dobrý, že se hodinky dělají už v hrozně moc podobách, že si může každý vybrat ty svoje, aby se mu hodily.

      Vymazat
  5. nice watch

    http://www.queenhorsfall.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Skvelý článok a tie hodinky takisto :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat