...: Slibované newin/ NEWIN APRIL

úterý 3. května 2016

Slibované newin/ NEWIN APRIL

Konečně jsem se dostala ke psaní slibovaného NewIn článku, nebo raději Haulu? Co preferujete? Během posledních měsíců jsem toho moc nekoupila, chuť by byla, což o to, ale času moc nebylo. Avšak se mi něco málo nahromadilo a já se teď o svoje radůstky mohu s vámi podělit. Tak tedy, jdeme na věc... Některé věcičky budou zde i z dřívějších měsíců.

Hi guys before a few days I promised you a NewIn/Haul and now it is time for this post.;)

Mám ráda ovesné kaše a i když je nejím pravidelně (prý se to nemá), nebaví mě pořád ty samé, které kupuji v Kauflandu, nebo si dělám doma. Tyto dvě jsem objevila nejdříve v místním bioproduktu, tam je mají nejlevnější za 13Kč, ale zakoupila jsem se v DM myslím za 15, chuťově jsou skvělé, už jen tím, že mají chia semínka, ale brusinkovou, či borůvkovou jsem ještě nikde v supermarketech neobjevila. Kaše seženete i v Rosmanovi, myslím, že za 14. Jinak v DM teď mají novinku a to vícezrnnou kaši, myslím, že jsou tam ovesné vločky, jáhlové a ještě něco...
  
This oatmeal I have bought in DM drugstore for 15czech crowns and now is in DM a new oatmeal with oatsflakes, millet and so on... 



Umělé řasy většinou kupuji u větnamců, nebo v Kiku a vždy k tomu použiji lepidlo od essence, nevím proč, ale nějak těm lepidlům, které nejsou z drogerky nevěřím. Tyto řasy mám z Kiku a poprvé v tomto provedení a musím říct, jsou pro mě zatím nejlepší.
The plastic lashes I have bought in Kik. This lashes I have a fisrt time and I have to say, that this is the best!
Malý balzámek na vlasy od Balea mám poprvé, jak už značka napovídá, zakoupila jsem jej v DM v akci za 13 korun a bylo to pouze na zkoušku a musím uznat, že mám po nich vlasy hebké a zdravě lesklé, asi si koupím ještě jeden:D
Balm by Balea is from DM, and now you can buy this with discount. The price is around 13 czech crowns.
K žiletkám není asi co dodat, krom toho, že je mám opět z DM a jsou moje zatím nejoblíbenější...
My favorite.... 
Tento trojprstýnek jsem si koupila od mamky známý, je ze stříbra a dovezený někde z dovolené...Co se mi na něm líbí je provedení a kamínky, které jsou lehce do zelena.
Amazing rings by my mum´s  friend. 
Na masky chodím pravidelně do Kauflandu, kde mají pokaždé před vypršením expirační doby slevy, pak takovou masku ze 40 korun pořídíte za dvacku, navíc když se jedná o tuto super značku, která mi vyhovuje, tak proč ne? :)
The best face mask by Freeman. I usually buy this in Kaufland. 
Tuto rtěnku/ fixu/ tužku jste mohli už vidět na mém instagramu, ulovila jsem ji v Rossmanovi asi za 25 korun.
This lipstick I adedd on my instagram during April. I bought it in Rossmann for 25 czech crowns.
Jelikož jedu na vodu, potřebuji taky ty boty do vody, že?:) Tyto jsou z kaufu...
I am going to go on water course and I need a special shoes.  From Kaufland.
Toto tričko je z Kiku a ulovila jsem jej za 79 korun, co se mi na něm strašně moc líbí je prostřih na zádech.
Amazing red t-shirt from Kik for 79 czech crowns.
Balzám od Alverde mám poprvé, ulovila jsem jej ve slevách v DM za 32 korun a jsem na něj strašně zvědavá, máte s ním někdo zkušenosti? Zatím mi akorát hrozně hezky voní.
Balm by Alverde I have a first time. You can check this in DM, it is for 32 czech crowns. And I am so curious about this. 
Podobné náušnice jsem už měla, bohužel jsem tele a vše ztrácím... jsou ze Style Moda, místní větnamský obchod.
I had a similiar earrings but I lost it. Now I have a new pair from Style Moda.
Kalhoty či legíny, nebo džegíny jsou opět ze Style moda, ačkoliv tam moc nenakupuji, kalhoty sedí úžasně, jsou pohodlné a mají vysoký pas, jedinou vadou jsou rychle tvořící se žmolky. 
Black leggins/pants I bought in Style moda and it is so comfy.
Po x letech moje hodinky dostaly nový pásek. 
New watch strap.

11 komentářů: