...: Sociálně psychologický výcvik 2016/ special school event

úterý 17. května 2016

Sociálně psychologický výcvik 2016/ special school event

Od čtvrtku minulého týdne do neděle jsem trávila svůj čas v Jihlavě. Protože jsme obor zdravotně-sociální pracovník, je třeba aby jsme byly odolnější a zvládali lépe svůj stres, své emoce, znali co nejlépe samy sebe a protože při mnohých předmětech je potřeba vzájemná spolupráce, měl nás tento výcvik sjednotit, aby jsme se lépe znali. 
Výcvik probíhal každý den od 8:00 do 19:00 a v neděli pouze do půl jedné odpoledne. V dopoledních hodinách jsme začínali vždy v plném počtu v zasedačce, kde jsme řešili naše sny, aktuální pocity a podobně. Během prvního dne jsme byli rozděleny na 4 skupiny a v každé skupině jsme měli poznat člověka pomoci jeho jmenovky. Další dny jsme byli přerozděleni do dalších skupin.

Hi this post is about time in Jihlava = Iglau. We had from Thursday to Sunday social psychological training at school. We spend many times in a big group of students and we spoke about our dreams 
 our feelings and so on.


 Co se týká aktivit ve skupinách, byly každý den zcela jiné, kromě jmenovek, jsme hráli hry na důvěru, kde jsme se nechali od spolužáků/učitelů chytnout při pádu vzad. Nebo také jsme měli udělat něco kreativního, prosociálního a originálního pro nás a pro společnost, našim úkolem bylo vytvořit svůj projekt, který jsme realizovali venku a při něm se vyfotit aby jsme jej prezentovali ostatním skupinám. 
We had a many activities for example special games where we trained trust, or we created our own project for the people.

Nejdříve jsem měla z výcviku obavy a i když se mi některé části nelíbily, nejsem člověk, co všechno hned řekne..., tak jsem byla velice spokojená, obzvlášť z odpoledních aktivit. Myslím si, že nás jako třídu sjednotil a také jsme se pobavili. 
Mimo jiné díky víkendu v Jihlavě jsme byla poprvé večer posedět s kamarádkami a cestou jsme stihly fotku s panem Ledeckým... (Byl příjemný jak pr... viz výraz na fotce;)) 
 In the evening we went to drink with my friends and we met Czech singer. 


PS: kdo přišel na hodinu pozdě musel něco předvést, náš zpívací kroužek zazpíval Mám na teba chuť. 
 

7 komentářů:

  1. Muselo to být zajímavé a pan Ledecký se asi nerad fotí. :-D Jinak vám to na fotkách moc sluší.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no nerad... :D asi celkově neměl náladu no. Děkuji i za holky:)

      Vymazat
  2. Znie to veľmi zaujimavo :) Pokiaľ chceš budem rada ak sa zapojíš do mojej giveaway o parfém a iné :) http://fashion-paradis.blogspot.sk/2016/04/jarna-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bylo to zajímavé:) podívám se:).
      Děkuji za komentář.

      Vymazat
  3. This post is absolutely beautiful!


    ** Join Love, Beauty Bloggers on facebook. A place for beauty and fashion bloggers from all over the world to promote their latest posts!

    OdpovědětVymazat