...: Fáze pád/ blue outfit

pátek 10. června 2016

Fáze pád/ blue outfit

Někdo z mých čtenářů při nedávném příspěvku zmiňoval, že kapelu Slza moc nemusí, chápu, že někomu prostě nesednou, ale tento úsek písně: Jsem na horský dráze, fáze pád Chci se o svou túru vzhůru rvát prostě aktuálně sedí. Ať už ve škole... i když tam pád v podstatě zatím není a ani nebude! Teď mi to prostě jde a jsem si v tom jistá a stojím si zatím, ale spíš ten pád myslím celkově. Vždy když pád nastane je třeba vstát, stát pevně na svých nohou a rvát se za to, co chceme, co cítíme, i když občas člověk kvůli tomu dělá šílenosti a ne zrovna malý.:D! 

 one Czech song is written about the phase of falling and fighting, I sometimes fight at school and I fight in life, always when it comes falling phase you must firmly state and be brave.


Proč se opět rozepisuji na toto téma? Odpověď je jednoduchá, ráno při své cestě busem jsem se zrovna zastavila u této písničky a tak jsem nad ní přemýšlela, já a texty to je moje... Téměř každá písnička, každý text sedne k něčemu ze života. Nemyslím všechny;).

And why I am writting about this song now? Because of I listen this song at the morning and I think about lyrics of this. 
Jinak mám za sebou úspěšně téměř všechny zkoušky a čekají mě poslední dvě, které jsem si dala chytře - 1zkouška/ týden, takže volnooo a zároveň něco budu dělat. Hlavně ať není nuda:D!

Outfit je dnešní zkouškový, mám ráda modrou a ráda ji kombinuji a tento outfit v modré je jeden z mých nejoblíbenějších.

This outfit is my for exam outfit, I like blue colour and outfit in this colour is one of my most favourite outfits.
T-shirt: Camaieu; Skirt: Reserved, Jacket: Kik, Shoes: Deichmann, Handbag: Primark, Necklace: Gate, Sunglasses: Pepco
Jak jste na tom vy s pádem? Bojujete? Znáte tento text písně? Také se po zastavujete nad texty ostatních písní? A jak se vám líbí můj zkouškový outfit? 

Fight you for your life? Do you think about lyrycs of songs? Do you like my outfit?

17 komentářů:

  1. Slza patrí medzi moje obľúbené kapely :))) Pekný článok :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluju ke složení zkoušek. :) A más pěknou kabelku.

    STYLE WITHOUT LIMITS

    OdpovědětVymazat
  3. Text písně nepoznám, ale když mě nějaký text chytne, tak si většinou i písničku dost oblíbím. Outfit se mi moc líbí. Miluji světle modrou barvu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si všimla, že máš ráda světle modrou a také růžovou, aspoň podle tvých článků:) S tím textem a oblibou písni to máme stejné:) Děkuji za komentář.

      Somethingbykate

      Vymazat
  4. pekné fotky a outfit :) a to voľno ti závidííím :) aj keď tie skúšky veľmi nie :P drž sa
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ále zkoušky jsou v pohodě:D, hlavně s úsměvem. Děkuji za komentář a podporu:)

      Vymazat
  5. Pekný outfit. Tá kabelôčka je super.

    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  6. Such a cute look, I really like the bag, it's gorgeous! You have a wonderful blog, would you like to follow each other?

    OdpovědětVymazat