...: Náladová a outfit/ Mood and OOTD

pondělí 27. června 2016

Náladová a outfit/ Mood and OOTD

Poslední dobou jsem dost náladová, tak jak se mění počasí venku, tak se mění moje nálady. Se sluníčkem většinou přichází úsměv, vtip a nadšení pro věc a s počasím pod mrakem se mračím i já, najednou vtip a smích opadá a já jsem tak akorát jetá na spaní.... Stejně jak nálady a počasí se mění i nadšení pro blog, naštěstí dneska ho celkem mám!:)  

When the weather is bad my mood is so bad, when the weather is nice and sunny I have a good mood and I smile, I am happy. When the weather is bad I don´t want  to write on my blog. But today I add a new post with my outfit.

Dnešní post je spíše outfitový, outfit jsme fotili v pátek na chajdě, outfit tvoří převážně high weist kraťasy a tílko, které jsem doplnila černými sandály na klínku a přidala černé brýle, které v poslední době nosím snad ke všemu, já a černá to je případ sám pro sebe.:) 
We took this pohotos at the garden. I had on me high weist shorts, top and black sandals and black sunglasses.
Jinak v blízké době očekávejte romantické typy, aktuálně přítele nemám, ale léto ve mně budí touhu po romantice, noc pod hvězdami a tak dále, napadlo mě udělat takové malé shrnutí. Tak uvidíte, co z toho vznikne, sama jsem na sebe zvědavá, jak to celé pojmu.:) A můžete také očekávat jednoduchý recept na tortily, mám už konečně volno a tak zase pomaličku začínám s vařením a ještě přidám něco málo o svém akčním výletu v Brně a jak jsem poprvé byla na Laser game, něco vám už prozradím teď, bylo to úúúúúžasnéééé!!! 
 I will shortly add an article about romance, romantic tips, also a recipe for tortillas and article about my weekend. I was on laser games and it was absolutely amazing.


shorts: Primark, top: Primark, sunglasses: Pepco

15 komentářů:

  1. Mne sa menia hlavne blogové nálady a v poslednej dobe to bolo zapríčinené hlavne únavou, ale už som zase nabitá energiou a tak dúfam, že mi to vydrží. Rovnako držím palce aj tebe :) a hlavne nech prevláda tá pozitívna nálada! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, už je to lepší:) sluníčko zase vylézá. Tobě také držím, ať ti ta nálada zůstane;)

      Vymazat
  2. Taky to tak mám, hlavně se špatným počasím mám hned špatnou náladu.
    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, no tak to ať je brzo slunečno a ať to vydrží, aby jsi byla šťastná a usměvavá, to je úplně nejvíc! :) No a musím souhlasit, ve mně léto vyvolává také úplně romantické pocity a na srpen se moc těším, až budou padat hvězdy, to si nikdy nenechám ujít :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. srpen a perseidy - píšu to správně?:-D, tak to jednoznačně patří k sobě, padání hvězd je kouzelné a také vždy sleduji. Jinak už dva dny se mě nálada drží, tak snad bude i dál. Děkuji:)

      Vymazat
  4. Krásny outfit, si v ňom zlatá. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Nálady se mi taky mění - ale spíš tak, že když je moc vedro, tak jsem protivná :D I když teď jsem tak nějak protivná pořád kvůli školy - počasí nepočasí:D
    Chválím topík :))

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak s tím vedrem to máme naopak:D, ale to, že jsi kvůli škole chápu, také občas jsem. Někdy je toho prostě moc...:)
      Děkuji.

      Vymazat
  6. Pekný článok. Outfit je tiež veľmi pekný.

    NINAVE

    OdpovědětVymazat