...: PHOTODIARY - WEEKEND

úterý 21. června 2016

PHOTODIARY - WEEKEND

Pro mě trošku netradiční post, pro vás možná trošku tradiční od jiných blogerek. Po dlouhé době jsem prožila akční víkend, některé věci se trošku nevyvedly, ale to tak bývá, nemůže být všechno jen úžasné, báječné, skvělé.
Celý víkend, vlastně už pátek probíhal v duchu akcí, setkání, pití, jídla. Pátek jsem trávila převážně ve společnosti svého bratrance, Barči a také její/ naší kamarádky Libušky. S holkami se v poslední době moc nevídám, takže to byla příjemná změna, nasmály jsme se, zablbly! Dokonce i romantika při svíčce byla!:D.

After long time I had a very good weekend, some things were not so good, but it was super!I I visited many events, meeting with friends and family celebration. There were a many people, many foods and a lot of drinks.

Sobota se celá točila kolem sedmdesátin mých prarodičů. Rodinné oslavy mi nevadí, takže jsem se bavila. Pozdravila jsem příbuzné, jež jsem věčnost neviděla. Naše rodina je rozstrkaná snad po celé republice. Trošku jsem pomachrovala, jak mi to jde ve škole, dozvěděla se další historky z mládí babičky a dědy a popila víno od příbuzných z Moravy. A tak trochu se zařekla, že půjdu pomoct na vinobraní...

polosladký saugvinon
dress:C&A, shoes: H&M, watches: Go
Jinak pokud máte zájem, právě jsem narazila na novou výzvu od bloggerky.cz na  Exkluzivní regenerační & výživný pleťový olejový elixír. Přidat se do výzvy můžete Zde.

17 komentářů:

  1. Pekný článok :)
    Pozývam ťa na môj blog, kde prebieha GIVEAWAY: partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Tos měla pěkný víkend :). Čas s rodinou po delší době je vždy skvělý :)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano to je, celkově ráda navštěvuji rodinu, ale když se sejdou příbuzní i z dálky a říkají svoje zážitky a vzpomíná se na dětství a podobně, hned to má větší kouzlo.:)

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Ano to bavila, jen nám hudba chyběla:D tedy na té oslavě.

      Vymazat
  4. Love it. Thanks for sharing!

    ** Join Love, Beauty Bloggers on facebook. A place for beauty and fashion bloggers from all over the world to promote their latest posts!


    BEAUTYEDITER.COM
    INSTAGRAM @BEAUTYEDITER

    OdpovědětVymazat
  5. Skvelé fotky! :) To jedlo vyzerá dosť dobre! :D

    OdpovědětVymazat
  6. Jůů, takový víkendy miluju :) Super fotky a blog :)
    Veronika

    OdpovědětVymazat