...: shrnutí května/ instapost May

neděle 5. června 2016

shrnutí května/ instapost May

Ahoj všem, dnes mám pro vás tradiční instapost se shrnutím května. Fotky jsou opět z mého instagramu, něco málo mimo něj, tak šup na to:
 Květen byl pro mě po měsíční praxi návratem do školy a hned od začátku mně čekal sociálně psychologický výcvik ve škole, o kterém jsem psala zde. Měla jsem z něj strašné obavy, ale jak už to bývá, čeho se nejvíc bojím to je vždycky super:).
Květen byl pro mě i tak trochu hvězdným měsícem, byla jsem s Májou a Ivou na koncertě Slzy a také na akci Muzikanti dětem. A v Jihlavě jsme s holkami potkaly Ledeckého... To by jsme nebyly my, kdyby jsme se nevyfotily!:D
 
Hi today I have for you next instapost, today it is from May. Photos are from my instagram.
May was for me month of my returning to school after practise. And the second week we had a social psychologic training.
In May I visited concerts and I met a famous people from our republic.



Aby byla zábava je zapotřebí dalších lidí...
Friends and my little cousin.
Zase ta příroda :) Krása na první pohled:)
Nature...


Jinak během května mi začaly už některé zkoušky a zápočty a musím se pochlubit, zatím to vše dávám v pohodě a jsem nadmíru spokojená. Nevím jestli bych dokázala doopravdy zachránit člověka, ale panák moji první pomoc přežil!:D Také jsem zaválela ve znakovce, no zaválela... upřimně něco málo jsem popletla a tak jsme se s neslyšícím zasmáli. Ale jsem ráda, že jsem to zvládla, tento předmět mi dal opravdu hodně.

A trošku smutná zpráva nakonec... minulý týden v neděli nám umřel křeček, kterého jsme neměli ani dva roky, byl asi nemocný a ačkoliv jsem se snažila za každou cenu ho uzdravit, nepovedlo se... :( teď už máme nový přírůstek, ale toho starého nám v srdci nenahradí...

12 komentářů:

  1. Veselé i smutné, jako v životě. Užívej léta a těším se na další foto report
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to ano, nikdy nemůže být jen veselo nebo smutno:)
      Děkuji ti:)

      Vymazat
  2. Hezké fotečky! Užívej i nadále hezkého počsí a léta ,) Já jsem skoro celý květen procestovala.
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jů procestovala? tak to je super! cestování miluji:) Děkuji ti.

      Vymazat
  3. Je mi ľúto škrečka, ale zase boli aj krásne momenty v tom máji :). A tiež gratulujem k skúškam a držím palce na ďalších, snáď ich už nie je veľa :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to byly i krásné:) a děkuji ti moc, takové komentáře mě dále povzbudí:)

      Vymazat