...: Červen/June 2016

neděle 3. července 2016

Červen/June 2016

Čas plyne jako vlny v řece, stále vpřed a nikdy nezastaví. Tak rychle jako voda utekl i měsíc červen, který byl mým posledním měsíce ve škole v rámci prvního ročníku. Úspěšně a prospěšně zakončeno jupí! Během června se událo mnohé. Byly chvíle kdy jsem byla šťastná a také chvíle, kdy mi nejlépe nebylo, obzvlášť ve chvílích rýmy a špatného počasí... 
Sblížila jsem se s některými lidmi, jak jsem již psala, zdolala zkoušky a zápočty, začala opět vařit - chápejte jednou tortily, začala se trošku hýbat(kolo, badminton, volleyball, plavání), zažila své první Ignis Brunesis, své první Laser game, uviděla prezidenta, nasbírala houby - jo jo, je to šílené, že už rostou. Strávila čas opalováním a v bazénu. Seznámila jsem se se svým crazy bratránkem Jírou, trávila s ním a moji sestrou noc v klubu a tančila na prázdném parketu něco ve stylu latinského tance, jo fakt mi to šlo! :D A samozřejmě prohrála fotbálek a hned několikrát.! Jela na trip po našem městě autem a zopakovala si tak trochu autoškolu... Červen byl fajn, víc takových měsíců:) 

Hi because the new month starts it is time for post about June. In June I spent a many happy time with my friends and other people. It was my last month in School before Holiday. I done all exams and test, I met with my cousin. I was at first on Ignis Brunesis in Brno. I played volleyball, badminton, I saw prezident of czech republic and so on...
Ignis brunesis, s Barčou, Jírou a cizím neznámým, bohužel se mi mobil zbláznil a fotky se smazaly, tyto mám od Bee.:)  Ignis brunesis with my friends in Brno.

Dvě bláznivky s vínem, tato holka mě vždy nabije energií, víc takových lidí! A to víno samozřejmě taky:D                       Vine with my friend Bara. It is my crazy friend. I like her. 
           Rodinné setkání: já, Jíra a ségra a párty jak se patří až do rána, karavanu si nevšímejte :D                                              With my crazy cousin and my sister.
To bych nebyla já bez fotek přírody, opět Netínský rybník a také houby, jsem poměrně vášnivý houbař.                            Photos of nature in Netin and muschrooms. I like muschrooms.
Teplo a koupačka neodmyslitelně k sobě patří. Cider, moje letní láska a růže to samé. Miluji růže.:)                             Summer, swimming poool. RELAX! And I love roses. 
Trénink na badminton, relax v přírodě a cyklistická sezóna s Hančou a Zláťou v plném proudu.                              Badminton, relax in nature and cycling with Hana and Zlata.
Moje letní ootd, něco jste už možná viděli a něco teprve uvidíte v lepší verzi v outfitvém příspěvku.:)                                  My summer OOTD.
Moje premiéra na obálce časopisu, děkuji Bonprixu.  / I am model on magazin.
Jahůdková sezóna! Díky za ně./ Strawberries seasson.
#VYFOŤ SI SVOJE JÍDLO, #INSTAFOOD #TROŠKU ZDRAVĚ:) /maybe healthy food.
Trochu neplánovaná akce, děkuji. :).... Jinak ta malá šedivá tečka uprostřed je náš prezident na tour de Vysočina :)              our prezident Zeman


16 komentářů:

  1. Zážitky jak hrom :-) pěkně si užíváš dny, tak to má být. Jůů ty jsi z Meziříčí, to nemáme od sebe tak daleko :-D
    Krásné fotky, na houbách jsem letos nebyla ale vím že u nás jich bylo dost. Jahody miluji, máme jich plné záhony a mám je k snídani obědu i k večeři, teď nám začínají maliny a ty já taky můžu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj jsem:D ty jsi někde za Jihlavou vid? Jinak hub si ještě užiješ a jahody a maliny ti tak trochu závidím, my jsme závislý na Kauflandu, či známých od našich, jinak nic není...A jinak doufám, že zížitky budou nadále přibývat. Děkuji.

      Vymazat
  2. Gratuluju k zvládnutému prváku! :)) Máš můj obdiv, co se týče toho pohybu, sportu. :) Máš krásné kraťasy, skvěle ti padnou a ty kudrnatý vlasy, no o těch ani nemluvím! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jů to je lichotek, děkuji. S tím sportem to zase tak slavné není, jen se hýbu více než ve školním roce, teď je k tomu víc možností. Děkuji:)

      Vymazat
  3. Můj červen se také velmi vydařil a klidně bych si ho zopakovala. Tyjo, na houbách jsem nebyla spoustu let, asi bych měla zase jednou vyrazit

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. houbaření je příjemná změna a pokud člověk nemá rád houby, může se aspoň projít po lese a nadýchat se čerstvého vzduchu:).Já bych si dala taky repetexD

      Vymazat
  4. Tak to si mala naozaj perfektne nabity mesiac :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nice blog!
    Would you like to follow each other?

    https://mayitapink.blogspot.com.es

    OdpovědětVymazat
  6. Mala si skvelý mesiac! :) Na tej obálke si naozaj veľmi pekná :)

    CAROLINE

    OdpovědětVymazat