...: Pátečni večer/ friday night + OOTD

sobota 9. července 2016

Pátečni večer/ friday night + OOTD

Páteční večer, venku teplo, vypadá to na bouři. Je kolem jedenácté hodiny večer, jsem sama doma se sestrou a píši právě tento článek, už mám za sebou pár her slithera, sedím u facebooku a píši si s kámoškou, pomalu, ale jistě přemýšlím nad postelí, ne že bych byla příliš unavená, ale postel by po dnešním dni bodla. Ne, že by byl extrémně náročný, ale kombinace vedra a badmintonu s těžkou, starou raketou na tennis není zrovna brnkačka. Ale když můj malý čtyřletý bratranec to s ní zvládl, já musela přeci také.! Po dvaceti minutách zumby, badmintonu a polonoční procházky městem pro jeden cider člověk už musí být unavený no ne?:) 

It´s friday night, hot weather and it is going to thunderstorm. It is around 11p.m. and I am alone with my sister at home and now I am writting this post. I play Slither and I am sitting at facebook and I am writting with my friend. I am thinking about bed, I am not so tired, but this day is exhaustive. I play badminton with old heavy racket for tennis and it is not so good. After twenty minutes Zumba and badminton and night walking across the city I should be tired, should not I?

Outfit jsem nazvala chorvatský, téměř vše pochází s Chorvatska a pokud se tam chystáte určitě mrkněte do místních krámků, ceny nejsou žádná sláva, ale když se hezky pousmějete, nebo hezky mrknete na ceně se zajisté domluvíte.;) 
Kombinace modro hnědé se mi líbí od doby, co mám právě modro hnědou kabelku. Líbí se vám také?
This outfi is called such as croatia´s  outfit, because I bought a many things from this in Croatia. In there are a many small shops with original clothes and accesories. Prices are expensive but if you smile the price is reduce.


t- shirt, shorts, hanbags, earrings: Croatia; shoes: H&M; bracelet, sunglasses: Pepco


11 komentářů:

  1. Modro hnědá kombinace je super a už aspoň vím, jak nakupovat. :-D Jinak ti to na fotkách moc sluší. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Modrohnedá kombinácia sa mi tiež veľmi páči, podľa mňa je taká zaujímavá a elegantná. A máš skvelé šortky! :)
    DominicaLand

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. s tou elegancí máš pravdu, ani mě to nenapadlo:) Děkuji:)

      Vymazat
  3. Great post. So lovely!

    ** Join Love, Beauty Bloggers on facebook. A place for beauty and fashion bloggers from all over the world to promote their latest posts!


    BEAUTYEDITER.COM
    INSTAGRAM @BEAUTYEDITER

    OdpovědětVymazat