...: Šiklův mlýn/ western city

pondělí 25. července 2016

Šiklův mlýn/ western city

Nejlepší akce jsou ty spontánní se říká. A víte co? Asi na tom něco bude. Bylo to v pátek, kdy mi Zláťa s Hančou napsaly, že mají v autě volné místo a vstupenku do Šiklova mlýnu navíc a že můžu jet také. Váhala jsem a chtěla ucuknout, co jídlo, co pití, co si nabalím? A proč tak brzo a bude mě to bavit a vydržím tam do noci na večerní program? V hlavě se mi honilo hned několik otázek a pro jistotu jsem holky varovala, kdybych ucukla. Naštěstí se tak nestalo a v sobotu kolem desáté hodiny jsme vyrazili  vstříc westernu. 

At the saturday we go to western city in Zvole, this place is called such as Šikland.  We go with Hana and Zlata and other people... 
Tento citát mě zaujal - v indiánském městečku/ quote by Indian


Z celého dne mám smíšené pocity, společnost byla skvělá, program byl také fajn, ALE! Po vstupu do městečka a zjištění, že v podstatě kromě půl hodinového představení, které se konalo od dopoledne celkově třikrát v přibližně dvou hodinových rozestupech a noční show, která byla až večer se vše musí platit? COŽE??? Restaurace, občerstvení ok. S tím se dalo počítat. Ale zbytek...

We were disappointed, we paid admission and all attractions were then also for money.
Naše nejčastější zastávka "Bohoušci", stejní jako Zlaty ségry / it looks like Bohošouk, it´s a bird Zlata´s sister.
Co se nám asi nejvíce líbilo bylo focení s hadem - škrtičem, kterého jsme spíše škrtili mi. To je tak, když člověk neví, jak toho hada chytit. 
Dále nás zaujala dřevěná rozhledna, která se nacházela v areálu v pozadí za kempy a největší nadšení bylo z obří gumové trampolíny, kterou jsme našli až na večer, také jsme navštívili koupaliště...A náš cíl? Noční ohňová show? O ty jeden z nás prohlásil: "nevím jestli brečet, nebo se smát". Každopádně zakončení večera v podání ohňostroje na píseň Highway to hell stálo za to!:)

We had like photo with snake, wood lookout, gum trampoline, aquapark and we saw night fire show and at the end we saw amazing firework with song Highway to hell.
vláček... /train




SHRNUTÍ/VIDĚLI JSME/NAVŠTÍVILI JSME: 
divadelní představení, vláček, někteří z nás zrcadlové bludiště, vyfotili jsme se s hadem, soutěžili jsme o bonbony:D, pěti minutovou přehlídku šatů, trampolínu, aquapark, rozhlednu, stříleli jsme ze vzchuchovky, noční ohňovou show a viděli jsme zvířátka :D!

WE VISITED/ WE SAW/ WE TRYED 
theatre, train, mirror maze, we took a photos with snake, we competed for bonbons, fashion show, trampoline, lookout, we shot, night fire show and we see animals
hřbitov/ cementery





Pro ty co z vás vydrželi do konce mám malinkou otázečku, pokud upravujete videa a máte w8, jaký program používáte? Ráda bych zpestřila svůj blog o vlog z celého dne.:) 
Byli jste v Šiklu? Máte v plánu jej navštívit? Popřípadě můžete mi napsat vaše zkušenosti :) Ráda si je přečtu.

Were you in Šikland (western city)? Do you like this? 


21 komentářů:

  1. That's unfortunately that you guys were disappointed. At least you guys made the most of what you did enjoyed!

    www.rdsobsessions.com

    OdpovědětVymazat
  2. V Šiklově Mlýně jsem byla nespočetkrát od doby kdy mi bylo do 10ti let až do těch 15 let jsme sem jezdily téměř každý rok ale mám z toho místa divný pocit. Celý tento Šiklův Mlýn je jenom nafintěná paráda kde mají za úkol vyždímat z tebe spousty peněz za nic a každý rok to bylo horší. Navíc lidi a celkově celý personál byl akorát arogantní, takže nevím co si o tom mám myslet, třeba se to trochu změnilo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak s personálem vyloženě problém nemám, ale s tou nafintěností máš naprostou pravdu, co jsem se dívala na ceny pro rodiny s dětmi, jako výlet na x dní se to vyplatí, ale takhle na jeden den? Zbytečně předražené a na ždímání peněz. Z toho jsme byli všichni celkem v šoku, naštěstí jsme měli aspoň slevové kupóny a na večír našli tu trampolínu a tak... :)

      Vymazat
  3. Tak tam jsem teda ještě nikdy nebyla, ale vypadá to dost zajímavě! :) A musím souhlasit, ty nejlepší akce jsou vždy ty nejlepší, ale taky mám vždy nutkání se ze začátku rozmýšlet, jestli vůbec chci jet, přitom je vždycky jasné, že to bude pecka :) Ale na fotku s hadem by mě nikdo nedostal :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč nedostal? :-D ten had byl úplně v pohodě;). Bylo to zajímavé a jsem ráda, že jsem jela, nejsem spokojená úplně z všeho, ale na neplánovaný výlet to bylo skvělé!:) i když bylo vedro, bylo to lepší, než jen se válet u vody.

      Vymazat
  4. Šiklův mlýn znám z teambuildingu a bylo to tam super. Zrcadlové bludiště, rýžování zlata, paráda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak s teambuildingem to muselo být lepší než takhle:) do Zrcadlového bludiště jsem nešla, což mě mrzí, už jsme to nestihly, ale část nás to navštívila... na zlato jsme se jen dívali:D

      Vymazat
  5. Teda, toho hada bych se nikdy ani nedotkla :D Nemám tyhle zvířata vůbec ráda :D Ale je super, že jste si to užili!

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda, had byl super, ani nebyl kluzký:D. Byl moc hodný.:)

      Vymazat
  6. Jé, vyzerá to tam naozaj zaujímavo! :) Celkom ma dostalo, že ste za atrakcie museli ešte platiť.. To by som naozaj nečakala :D Ale vyzerá to tam super, najmä tie zvieratká.
    A tá fotka s hadom! Asi by som to nezvládla, ale je to supeer!
    CAROLINE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já také nečekala placení atrakcí:D. Ale zvládla by jsi tu fotku;)!
      Děkuji za komentář:)

      Vymazat
  7. Moc krásně zážitky. :) Jinak musím souhlasit s tím, že lidi se snaží na všem vydělat, a pak to vypadá tak, že si zkazíš zážitek z výletu, protože furt musíš platit. :( Had vypadá děsivě, jste odvážné! :D Více se mi líbí poník!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak já si ho vyloženě nezkazila, nebyla jsem z toho zrovna nadšená, ale našli jsme si zábavu, to je hlavní:) ale některé pauzy mezi představením byly k zbláznění:(

      Vymazat
  8. Takové výlety jsou vždycky nejlepší, nakonec bys ještě litovala, že jsi nejela. :)

    OdpovědětVymazat