...: Štěstí? Pleťový olejový elixír/ elixir for dry skin

pátek 29. července 2016

Štěstí? Pleťový olejový elixír/ elixir for dry skin

Už jako malá jsem se zúčastnila mnoha soutěží, nikdy se mi nepodařilo nic vyhrát. Na drakiádu jsem se snažila vytvořit toho nejoriginálnější ručně dělaného malovaného draka a stejně ani v rámci originality nevyhrál. Snažila jsem se vyhrát různé ceny z časopisů a co? Stejně nic.... Až za poslední půl rok se začala moje smůla pomalinku obracet. První výhra přišla v giveaway u Marti a druhá? O ni vám dnes napíši více.

Hi today I add recension for oil elixir. This elixir I won on czech webpage for bloggers: www.blogerky.cz. This elixir is for dry skin. And it is made from daisies. It has a nice smell. We have - my mum and me a good experince with this.


Určitě mnozí z vás ví, že na portálu blogerky.cz občas probíhá výzva o produkt, který můžete vyzkoušet. Já se zapojila do výzvy o testování Pleťového olejového elixíru od Manufaktury. Do výzvy jsem se přihlásila hned ze dvou důvodů, pleťový elixír je na suchou pleť, já osobně mám jen místy suchou pleť, ale moje mamka ji má hodně vysušenou, proto jsem ji tímto chtěla pomoct pokusit se vylepšit stav její pleti. Druhým důvodem bylo to, že nemám přístup jako studentka k dražší kosmetice a díky této výzvě mám možnost vyzkoušet i já osobně, něco, co bych si sama nezakoupila.

Balení je v krabičce poseté sedmikráskami, uvnitř se nachází skleněná lahvička opatřená kapátkem, díky němuž stačí na suchá místa lehce kápnout a pak už jen prsty krouživě rozetřít.


Prvních 5 dní testování: olejíček se krásně roztírá, i když se jedná o olej, pokožka nezůstává příliš mastná a rychle se vsákne. Voní příjemně po sedmikráskách. Změny na pokožce zatím nejsou vidět, mamka není poctivec v používání krémů, takže 3. den jsme vynechaly...

Zbylé dny testování:
Pokožka se výrazně zlepšila, zmizely suché šupiny, ale pokožka je stále zarudlá. Mamka produkt používala nepravidelně, pravdě podobně by byl trošku jiný výsledek při běžném používání.

Bohužel fotku před jsem nestihla zaznamenat, takže aspoň fotka po: fleky a šupiny se tvořily kolem nosu, jak můžete vidět, na fotce jdou jen lehce vidět flíčky.. šupiny výrazně ustaly.
Znáte tento elixír? Máte s ním zkušenosti?

Do you know this product? Have u some experience with this?


8 komentářů:

  1. Wau, ten vyzerá naozaj zaujímavo. Počujem o ňom prvýkrát :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem o něm také slyšela poprvé, ale je skvělý:)

      Vymazat
  2. Tento elixír nepoznám, ale jsem ráda, že jste ho mohly s maminkou vyzkoušet. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak už znáš:). já ho také neznala... a jsem také ráda:) Děkuji.

      Vymazat
  3. Very cooool!!!

    Have a nice week end!
    Photographer Gil Zetbase
    http://www.gilzetbase.com/

    OdpovědětVymazat
  4. 4 Tips To Have A Bigger Ass: Tips To Have A Bigger Bum In 2016;
    ¤
    ¤
    http://www.bigibenson.blogspot.in/2016/07/4-tips-to-have-bigger-ass.html

    OdpovědětVymazat