...: Tortily s kuřecím masem/ Tortillas with chicken meat

pátek 8. července 2016

Tortily s kuřecím masem/ Tortillas with chicken meat

Ahojky po dlouhé době mám pro vás jeden jednoduchý recept na tortilly s kuřecím masem. Pokud máte typ na jiný recept, či jiné ingredience, klidně to hoďte do komentáře, ráda si přečtu i vaše typy. 

Hi after long time I have for you guys a new recipe for tortillas. I hope that you like it, if you have some type for other ingredience, you can write this to comments.
Ingredience:
1 balíček malých tortill(8ks), 1 kuřecí prsa, 1 balíček salátová zálivka, olivový olej do zálivky, 1 balíček cherry rajčat, 1 paprika, ledový salát, steakové koření, sůl

Ingrediens:
1 packet small tortillas (8 pieces), 1 chicken breast, 1 packet salad dressing, olive oil, 1 packet of cherry tomatoes, 1 pepper, salad, steak seasoning, salt


Postup:
Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, osolíme, posypeme steakovým kořením a usmažíme na oleji. Zálivkové koření smícháme s olejem, dle potřeby. Rajčata, papriku nakrájíme tak aby se vešly do tortil a připravíme si salát. Tortily lehce namočíme vodou a chvíli necháme v mikrovlné troubě aby nám změkly (bližší postup na obalu.). 

Procedure:
Chicken breasts cut into strips, season with salt, sprinkle with steak seasoning and fry in oil.Salad dressing mix with oil, as needed. Tomatoes, peppers we cut to fit into tortillas and prepare a salad. Dip tortillas lightly with water and leave it for a while in a microwave oven to soften they (further progress on the package.).
 

10 komentářů:

  1. Tiež si v poslednej dobe často doma robíme takéto tortily. Raz zmeníme to, potom zase tamto a vždy je to iný, jednoduchý, no chutný obed či večera :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já právě přemýšlela, co tam dát jiného, dělám pořád ty samé:D chutnají dobře,ale chtělo by to obměnu:) Děkuji.:)

      Vymazat
  2. Mňam, tohle jídlo miluji a taky si ho zvykneme doma dělat. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Tyhle jednoduchá a přitom chutná jídla miluju. :) Se salátovou zálivkou jsem si toritllu ještě nepřipravovala, zkusím. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vyzkoušej, je to dobré, já přemýšlím nad dresinkem.:)

      Vymazat