...: Jednoduchost/ simple

čtvrtek 25. srpna 2016

Jednoduchost/ simple

Jako mladší jsem měla více méně vyhraněný styl v oblékání i v líčení. U očí vedly černé linky, čím víc šly vidět a čím větší byly, tím lepší a u oblečení vedla černá. Snažila jsem se podobat svým oblíbeným hvězdám, poslouchala jsem Avril a ta hodně kombinovala černou a růžovou, dost často jsem se snažila její outfity napodobit, i když mi to moc nešlo... Hodně lidí říkalo, že se snažím o emo styl, který v ty době dost frčel... no mělo to být trošku něco jiného, ale na tom nezáleží. 
Z tohoto jsem vyrostla a i když černá u mě vede, snažím se o barvy a hlavně o to, abych se nikomu nepodobala, ráda se nechám inspirovat a ráda bych vypadal jak ten a onen, ale pak si stejně koupím, to co mně se líbí a to co mě bude slušet a hlavně nezůstávám u jednoho stylu. Není mi to přirozené, i když bych nejraději chodila jen v elegantním stylu -moc se mi líbí sáčka, šaty a sukně, nakonec volím, takové oblečení na které mám náladu, nebo právě vhodné pro tu a tu příležitost, někdy nemám náladu na nic a tak si vezmu tepláky, hodím na sebe mikinu, přes hlavu kapuci a jdu. :) 

When I was younger I had one style. I listened Avril and I wanted to look as she. I prefered black clothes and I used black eye pencil. But I looked like emo and other people thought so.Now I have a many style. I prefer elegant style, but I dress according to my mood. Sometimes I have mood on relax, I take tracksuit and sweater, sometimes I take highheels, sometimes I take heigh waist shorts and cropp top...

t-shirt: RESERVED, leggins: Vietnamese, shoes: DEICHMANN, sunglasses: PEPCO


Tento outfit považuji za celkem basic, převládají jednoduché kousky, ničím výrazné a přesto něčím pro mě zajímavé. A po dlouhé době jsem si vyžehlila vlasy... :) Mimochodem ty kabelky se snad nikdy nezbavím, jeden z mých nejoblíbenějších kousků vůbec

This outfit is basic, there are many basic pieces. Not extravagant, but for me interesting. And after long time I have stright hair.



bracelet: PEPCO
leather jacket: PRIMARK, handbag: NEW YORKER
Jak to máte vy? Střídáte styly, nebo preferujete jen jeden a zůstáváte mu za každou cenu věrní?:) Líbí se vám můj outfit?

Do you have only one style? Or you prefer a few style of dressing? Do you like my outfit?

ps: na komentáře z tohoto i předchozího článku odpovím během dne:) 

21 komentářů:

  1. haha taky jsem chodila linkovaná, emo atd. To je ták dávno, že už to ani není pravda :) Jinak souhlasím i s tím elegantním stylem, strašně se mi líbí takové ty košilovité materiály, ze kterých ted hodně šije zara, přijde mi to krásný a elegantní, ale taky se to nedá nosit vždycky prostě :) Takovéhle outfity mám moc ráda, pohodlné, ale není to odfláknuté! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak snažila jsem se:-D jinak vítej do EMO klubu:D, u mě je to už také pár let zpátky xD

      Vymazat
  2. Stále jsem hledala svůj styl, až jsem zjistila, že žádný nemám. Oblékám se podle nálady, času, počasí atd. Myslím, že je to tak zajímavější

    OdpovědětVymazat
  3. moc pěkné, ale nebála bych se i výrazného růže.. :-)

    The Word of makeup

    OdpovědětVymazat
  4. Super článok :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. I usually go for edgy chic or bohemian style. But mostly I dress up according to my mood.
    I like the style of your top.

    (◕‿◕✿) EmoteraGoddess.com | Instagram | Bloglovin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohemin style is so cool! I like this:) I also dress according to my mood.:) It´s the best.
      Thank you:)

      Vymazat
  6. tiež mám radšej skôr jednoduché outfity ako nejaké prekombinované ;) Veľmi pekné ♥


    Na mojom blogu prebieha GIVEAWAY bola by som veľmi rada ak by si sa zapojila :)

    OdpovědětVymazat
  7. Takéto jednoduché outfity mám veľmi rada! A vyžehlené vlasy sa ti fakt hodia ♥ Keď som bola mladšia, Avril som úplne zbožňovala. Bola mojím najväčším idolom, a tak som sa jej snažila v mnohom podobať - tiež v oblečení :D Dokonca ešte doteraz mám na stene obrovský plagát Avril (už by ho bolo treba dať dole :D)
    CAROLINE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nemám plakát na stěne, ale mám jich hodně schovaných, já i dokonce jsem si od ni koupila mikinu:-D, ale na tu jsem hrdá. Jsem ráda, že s Avril to máš stejně jak já:)

      Vymazat
  8. Ako mladšia som tiež nosila jeden štýl - v mojom prípade džíny, tričko a sveter - vždy rovnako. Teraz ma už baví experimentovať s oblečením :) Na fotkách ti to pristane :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc i za komentář, ráda si počtu, kdo má/měl jaký styl:)

      Vymazat