...: Narozeninový wishlist/ birthday wishlist

pondělí 22. srpna 2016

Narozeninový wishlist/ birthday wishlist

Ráda se dívám na wishlisty ostatních, ale sama je příliš nedělám, teď vás jistě napadá otázka: PROČ? Párkrát jsem se o wishlist pokoušela, dokonce jeden či dva uveřejnila na blogu, ale nikdy jsem si z nich nic nepořídila, ani nic podobného. Proto jsem svoje pokusy vzdala. Nyní, týden před moji oslavou narozenin jsem se rozhodla jeden si udělat. Nejdříve jsem si vypsala vše, co si chci koupit na papírek a teď se o ten svůj papírek podělím s vámi. :) 

I like wishlist on another blogs, but I don´t make it. Do you aks why? Because I never have bought things from my old wishlist. But next week I have birthday and I make a new wishlist and I think that I buy all of these things.

Pro představu jsem použila obrázky z google a jiných stránek a udělala wishlist tak jak ho můžete znát od jiných blogerek. 

I use pictures from google and from web pages. And I do my wishlist.
 Zdroje/ sources: bikiny: bonprix.cz; kalhoty/ pants: bonprix.cz; odličovač očí/makeup remover - DM drugstore ;dlouhé šaty/ long dress - Orsay.cz ; krátké šaty/ short dress: bonprix.cz, Paletka očních stínů/ Eye shadow palette: parfums.cz

Ostatní zdroje/ other sources: google.cz

1. Dermacol 16H Lip colour - protože pro mě jsou tyto rtěnky dražší a s moji první jsem nadmíru spokojená, rozhodla jsem se vždy při speciální příležitost si jednu barvičku pořídit, jestli to budu dodržovat nevím, ale určitě jedna či dvě do sbírky přibudou. 

2. Bikiny horní díl - protože mám pouze jedny plavky a po moři se mi vždy totálně zničí, vytahají, sejdou, rozhodla jsem se pořídit ještě jeden vršek ke kalhotkám s New Yorkeru.

3.Černé kalhoty - černé kalhoty miluji a moje poslední nejsou zrovna v super stavu... proto bych si jedny chtěla pořídit, nejspíš s Takka. 

4. Balea odličovací voda -  miluji přesně dvě odličovací vody a to od Garnieru a od Balea, ale cenově vyhrává Balea, takže jasná volba.

5./7. Letní šaty - nejlépe s květinami, motýlky atd... + bodycon. Pravděpodobně pojedu k moři a k moři se letní šaty hodí, prozatím mám vyhlédlé na Vinted. 

6.Šampon na suché vlasy či na obnovu vlasů, roztřepené konečky... - nutně šampon potřebuji, ten, který teď používám mi vůbec nevyhovuje. Recenzi na něj vám brzy ukážu. 

8.Garnier pure tonikum - Garnier miluji a tonikum od něj taky a mám ho na dně, takže must- have k narozeninám.

9.Odličovací ubrousky - ráda je střídám s odličovací vodou a navíc se skvěle hodí na cesty. 

10.Paletka či mono oční stíny - ať tak či tak, pravdě podobně tento kousek si nekoupím, znám se! Ale ráda bych.... 

11. Řasenka nejlépe od Rimmelu - tu na obrázku mám nejraději, ale opět bude rozhodovat cena a dostupnost, každopádně řasenku k narozeninám si koupím. 

Doufám, že jsem na nic nezapomněla. Líbí se vám můj wishlist? Máte něco z mého wishlitu rádi, či chystáte si pořídit? :) 

Do you like my wishlist? Do you have or do you like something from my wishlist? Or do you need something from this list such as me?


35 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Super wishlist ♥ ja by som tiež potrebovala vrchný diel plavok ale určite aj spodný ;D a paletku s očnými tieňmi by som tiež prijala ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak mkrni do nákupáku, ještě jsou pořád výprodeje, i na tom bonprixu to cenově jde... i když něco je ještě přemrštěné.:(

      Vymazat
  3. Krásný wishlist :) Já si většinou přeju taky plno oblečení a kosmetiky, nebo peníze, abych si to sama koupila :D
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já dostanu právě peníze:D, ty vždy chci, také čekám kytku a něco sladkého, i když to zrovna moc nemusím xD

      Vymazat
  4. Ahoj Kate, moc se mi libi tvuj wishlist. Kosmetika a hadriky se hodi vzdy. Drzim palce, at neco z toho, co si prejes, obdrzis!
    Pusu,
    Miri

    http://currentlywearing.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, mockrát děkuji, myslím, že většinu pořídím:)

      Vymazat
  5. Paráda, ja som si takýto wishlist popravde ešte nikdy nerobila, veľmi sa mi to páči. Ten vrchný bodkovaný čierny bikinový diel, takéto retro kúsky jednoducho vyhľadávam. Aj ttie šaty, super výber.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak někdy vyzkoušej, ale jestli jsi jako já, že si ho vytvoříš a nic nekoupíš, tak ti bude k ničemu:D. Ten vršek se mi také líbí moc, ale bohužel se mi nehodí ke spodku a vybrala jsem opět květinový vršek...

      Vymazat
  6. Great selection!!
    Love them all,
    Emma
    www.emmalovesfashion.com

    OdpovědětVymazat
  7. Wow, ty letní šaty (více na středu) vypadají perfektně! :) Na Dermacol 16H Lip colour si dělám taky zálusk.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. také se mi líbí, ale mám trošku jiné vyhlídlé:) ta 16H je fakt dobrá, hlavně fakt vydrží:)

      Vymazat
  8. This is such an awesome post! Have a great new week. :)
    http://starlingdays.blogspot.com/2016/08/onlika-brand-onlika-makeup-production.html
    https://www.instagram.com/mira_shpak

    OdpovědětVymazat
  9. Pěkné kousky sis vybrala :) Po podobných šatech také pokukuju, jen si říkám, jestli to má ještě cenu když už bude brzy září...

    Poshlife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji. Já si to také říkám, ale na druhou stranu pojedu ještě k moři a aspoň tam je vynosím:)

      Vymazat
  10. Super wishlist, přeju ti, aby se ti z něj co nejvíce věcí vyplnilo :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, už je vršek bikin na cestě, tak snad bude i ostatní:)

      Vymazat
  11. Krásny wishlist! Milujem takéto články, pretože si takto nie len poviem čo by som chcela, ale ak si urobím wishlist, tak väčšinou nekupujem kadejaké iné blbosti okolo toho :) Paletku mám presne takúto a som s ňou veľmi spokojná (značka Revolution je super!) :)
    Caroline ~ Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si právě většinou i tak kupuji blbosti kolem, ale tentokrát jsem do něj zahrnula opravdu i to, co mi dochází a to by mě mělo pomoct zůstat jen u wishlistu a ne u blbostí:).Paletka je krásná, ráda bych ji měla, ale to jedinný vidím bledě :(

      Vymazat
  12. Skvělý wishlist! Ty šaty vypadají naprosto nádherně! A pak se mi moc líbí ta paletka očních stínů, ta by pro mě byla ideální. :)
    Diary of Girly Things

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji.:) Pro mě by byla také ideální, bohužel tu jedinnou rálně nevidím...

      Vymazat
  13. Zrovna jsem publikovala také wishlist, ale už podzimní :) ale koukám, že máme v oblečení úplně odlišný vkus :) Skvělý článek :)

    Ráda bych tě pozvala ke mě na blog, kde právě probíhá právě soutěž o dlouhodržící rtěnky Velvet Bourjois :)

    Style Solution fashion blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ještě jsem se na tvůj nedívala, ale určitě úplně odlišný styl nemáš, nosím dost různé styly oblečení:D. Jak bude čas mrknu na tvůj blog:)

      Vymazat
  14. Krásný wishlist, doufám, že se ti co nejvíce přání splní :) Na ty rtěnky od Dermacolu taky koukám dlouho, ale pořád mě odrazuje cena :D A ten odličovač od Baley taky zbožňuju!

    GIVEAWAY O LUXUSNÍ NÁRAMKY | BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně se cena taky moc nelíbí:-D svoji první jsem měla k Vánocům a měli ji v DM za 120 myslím, což šlo, teď už to mají stejně jak všude:(, ale zase za tu cenu ta výdrž stojí:) Jinak děkuji za komentář:)

      Vymazat
  15. The dresses you pick are gorgeous! Cant wait to see you wear it. :)

    (◕‿◕✿) EmoteraGoddess.com | Instagram | Bloglovin

    OdpovědětVymazat