...: Haul z narozeninového wishlistu/ from my wishlist

pondělí 19. září 2016

Haul z narozeninového wishlistu/ from my wishlist

Po týdnu na dovolené v Chorvatsku se mi nahromadilo pár blogerských, školních a dalších restů, které je třeba splnit. Během dovolené jsem byla převážně aktivní na instagramu, i když i ten pokulhával a kromě několika fotek krajinek, jsem toho moc nepřidala, na to, že jsem fotila o sto pryč.
 Co se týká blogu, na něj jsem skoro zanevřela, po dni u vody se mi zrovna moc nechtělo věnovat psaní článků. Kromě posledního článku, jsem akorát přidala video na Youtube, které bylo už přes týden natočené a čekalo na zveřejnění.
 Na konci srpna jsem Vám slíbila, že přidám článek s tím, co jsem si pořídila z narozeninového wishlistu... Protože jsem před dovolenou moc nestíhala, mám pro vás tentokrát jen video a k tomu fotky pouze věcí, které jsem díky stěhování zapomněla natočit... :)
  
Hi, today I show you what I bought from my bithday wishlist,I bought many things, but no eye shadow and no long flowery dress and no short flowery dress. I show lot of things in my Haul video on Yotube and 3 things under the text.





 Pokud se vám bude video líbit, budu ráda za odběr, či like či komentář. Podrobnější popis k videu naleznete v popisku videa.
 Někdo tu dříve psal komentář k třepajícímu obrazu, tentokrát se opět obraz trochu třepe, je to díky tomu, že mě sestra natáčela na její mobil, který po celou dobu držela.

If you like my video, you can follow me on Youtube, or you can add comment or you get me like. 

Odličovací ubrousky/ facial tissues
Ráda střídám odličovací vodu s ubrousky, aspoň mám pocit, že ani jednoho příliš rychle neubývá. Navíc na dovolenou byly super volbou. Nejčastěji si kupuji právě tyto v Kauflandu, stojí 20 korun a jsou na suchou pokožku. Zkoušela jsem už na smíšenou, ale ty mě nevyhovovaly. 

I like facial tissues, and it is good choice for traveling. This is one of my  favorite facial tissues for dry skin and I bought this in Kaufland for 20CZK.
Řasenka Miss sporty/ Mascara Miss sporty
 Chtěla jsem řasenku spíše od Rimmelu, ale nesehnala jsem za dobrou cenu, tu kterou jsem chtěla nejvíc, tak jsem sáhla po jistotě od Miss sporty, která mi nevadí a je celkem fajn.:) V DM asi za 80 korun. 

I wanted mascara by Rimmel, but I did not find my favorite mascara for good price so I bought this one by Miss sporty, I am satisfied with this. It´s fine. DM - 80 CZK.
Odličovací voda Balea/ facial water by Balea
Už tu byla několikrát a nejspíš několikrát ji ještě zmíním, jsem s ní spokojená, nedráždí, není mastná a odlíčí tak jak má. Je vhodná na pleť i oči a stojí v DM asi 50 korun.

It is one of my favorite facial water. It´s good for skin and eye makeup. DM- aroud 50CZK.
 Šaty/ dress
Chtěla jsem jedny dlouhé rozevláté letní, druhé krátké rozevláté či bodycon. O dvoje šaty jsem si psala na  Vinted, měl to být můj první nákup a ani jedna z holčin mi neodepsala... Nakonec jsem si pořídila krásné červené bodycon šaty u Větnamců u nás ve městě za 300

This red bodycon dress I bought at the Vietnamese in our town for 300CZK.

Přeji vám všem pěkný den a těšte se, brzy vás zasypu fotkami z Chorvatska, čeká vás nejen krajinový post, ale také několik outfitových a možná další mini Haul, nejsem na ně žádný expert, ale vážně mě baví.:) 
Jak se vám článek líbí? Nakupujete také někdy u Větnamců?  

I wish u a nice day and soon I add many post with photos from Croatia and maybe next Haul. 
Do you like my post? Do you buy at Vietnamesse?

10 komentářů:

  1. Řasenku od Miss sporty jsem měla a byla jsem s ní spokojená jen ze začátku, poté se mi bez jakéhokoliv důvodu v řasence zničil kartáček.

    Lifestyle and beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. páni to je zvláštní, to se mi ještě nestalo. Staré kartáčky, si nechávám na pročesávání řas... :)

      Vymazat
  2. Šaty jsou moc pěkné a taky někdy zavítám k Vietnamcům. Těším se na fotky z Chorvatska, já letos nebyla nikde.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji a jsem ráda, že nejsem jedinná:) fotky budou už dneska;) a že jsi nebyla je škoda, ale určitě si to vynahradíš příští rok, nebo se třeba ještě letos někam podíváš :)

      Vymazat
  3. Super, že jsi si splnila tolika věcí z wishlistu :) Šaty jsou nádherné! :)

    AXE Giveaway | Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. viď? já se až divím, jak jsem to zvládla, to se mi ještě nepodařilo:-D, děkuji moc:)

      Vymazat