...: AVIRIL - krém na ruce/ hand cream

pondělí 10. října 2016

AVIRIL - krém na ruce/ hand cream

Včera to už nešlo, nedávala jsem to, brzo jsem odpadla únavou, neměla jsem večer sílu už na nic, natož psát recenzi. Proto ji přidávám až teď a doufám, že vás krém zaujme. Jinak Vám všem děkuji za předchozí komentáře, podpořilo mě to v boji:). 
 Dnes vám přestavím Aviril krém na ruce bylinný od Alpy, který jsem dostala od mé mamky. Krém jsem dostala aby mi pomohl zbavit se jizvy po opaření. Jak možná mnozí víte, měsíček lékařský pomáhá ke snížení viditelnosti jizev a některé drobnější dokonce vymizí. Díky měsíčku lékařskému a také dalších látek jakož je vitamín E, D či extrakt z ovesných vloček jde má jizva už jen sotva vidět a málo kdo by hádal, že na tom místě nějaká je. Krém aktuálně používám hlavně na ruce, jak můžete si přečíst v popisku níže, krásně regeneruje a zvláčňuje pokožku a také úžasně voní. Přijde mi to tak trochu jako "miminkovská" vůně

Yesterday I was ko and I was tired and I did not write recension, which I promised, so today I am writting.
I show you Aviril herbaceous hand cream  by Alpa, which I got by my mom. This cream contens marengula, which helped me with the healing of scars.


Krém patří mezi 3 produkty řady v péči o ruce, další druhy krému jsou glycerínový se včelím voskem a mandlový s glycerinem. První dva produkty jsou k dostání za 24 korun, ten třetí za 25 korun. Jestli jsou k dostání v kamenných prodejnách si nejsem jistá, ale určitě je seženete na eshopu Alpy. 

On eshop you can find next hand creams, the first one is glycerin with beeswax and the second is
almond cream with glycerine. The price for herbal cream and cream with beeswax is for 24CZK and for third is 25CZK. You can find them on this page
.


 Krátké info ze stránky/ Information from the eshop

Ochranný krém s obsahem vitaminu E a D (panthenolu) podporuje přirozený regenerační proces. Měsíčkový extrakt a extrakt z ovesných vloček mají výrazné zklidňující účinky. Krém dodává pokožce chybějící tuk, činí ji jemnou a vláčnou. Nezanechává ruce mastné.

Protective Cream with Vitamin E and D (panthenol) supports the natural regeneration process. Calendula extract and extract of oats have a strong calming effect. Cream supplies the skin with missing oils, making it soft and silky. It does not leave hands greasy.


S krémem jsem celkově moc spokojená, myslím si, že vše co slibuje, splňuje a za tu cenu stojí za to!:) 
 Znáte produkty od Alpy? Máte také tak rádi měsíčkové krémy jako já?... Jinak vám všem přeji dobrou noc a já se jdu vrhnout na komenty u předchozího článku.:)

Do you know this cream or other things by Alpa?.. So for now I wish u good night.

10 komentářů:

  1. značku síce nepoznám ale milujem krémy na ruky! Neznesiem pocit suchých rúk :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já miluji všechny krémy:D a také nesnáším, hlavně v zimě...

      Vymazat
  2. O tejto značke som ešte nepočula a krémy na ruky sa zídu hlavne v tomto období. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Značku nepoznám, ale nevěděla jsem, že už mají i krémy na ruce. Pamatuji si Aviril dětský pudr, který jsem měla jako hoooodně malá. :-D
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten si pamatuji taky, ještě se myslím používá na malé děti:-D ale mají i krémy a myslím, že Alpa vyrábí ještě i něco dalšího s touto značkou.

      Vymazat
  4. great post... have a nice day...
    www.soslubadem.blogspot.com.tr

    OdpovědětVymazat
  5. Creative and wonderful tips! I enjoyed your post very much, keep sharing dear!
    Inspiration and greetings from MissGrey.ro
    https://missgrey.ro/ro/rochii/rochie-de-seara-lunga-din-dantela-aplicata-manual-cu-cupe-si-corset-lila-faith/604

    OdpovědětVymazat