...: Vytvoř si svůj box./ Make your own box

sobota 22. října 2016

Vytvoř si svůj box./ Make your own box

Ahoj vítám vás všechny u dalšího článku, tentokrát jsem po delší době k článku natočila video, které už nějákou chvíli můžete najít na mém YouTube kanále somethingbykate, tak pokud někoho zajímá postup, jak jsem svůj box/krabici skládala může mrknout tam, nebo dolů pod text.
 Vzhledem k našemu stěhování stále řešíme kam s věcmi, které leží různě položené a doposud nenalezly svoje místo a protože se nám v pokoji pár takových krámů válelo, mamku napadlo zakoupit stylovou krabici v Pepcu, viděla to u své známé a tak se ji to zalíbilo, že se s námi o svůj nápad s námi podělila. Minulý týden jsme se proto vypravily do Pepca a ulovily poslední dvě balení největších krabic, které se nám designově skvěle hodí do interiéru pokoje. 

Hi today I add post about my box, which I bought with my mum in Pepco for 89CZK. I have choosen box with words and my sister has choosen box with "zebra" motive

Jak už to u většiny sourozenců bývá z prvu jsme se hádaly o to, která budeme mít ten a ten motiv. Nakonec ségra ustoupila a já si vybrala se slovy. Obě sady krabic, či boxů, jak už to nazývám jsou laděny do bílo černé, stejně jako náš pokoj.
Pokud budete mít zájem tak časem udělám room tour. Jinak to je ode mě vše, tak Pac a pusu a dobrou.
 PS: Kdo se chystá na Harryho tak jako já, přeji hezké pokoukáníčko. Btw. budu se ještě učit, ale to už je jen tak mezi řečí... 

I hope that you like it and for now I wish u good night :) 


10 komentářů:

  1. Taky bych chtěla tu se slovy. Já byla dneska v Pepcu a nic takového tam nenašla nebo jsem to přehlídla. A na room tour určitě ráda kouknu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. my jsme to také napřed nemohly najít, ono to bylo úplně ve spodní polici v regálu u krabiček. Nebo je možné, že už je to u vás vyprodané.:)

      Vymazat
  2. Takové boxy se mi moc líbí a moc by mě bavilo sestavování krabiček. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se také moc líbí, dobrej nápad:) No to sestavení bylo nejprve dost zmatené bez návodu, ale jakmile první vytvořila mamka, pak to šlo samo:D

      Vymazat
  3. boxy sú super praktické, to sa vždy využije :) a room tour bude super nápad!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  4. Boxy sa mi páčia, sú naozaj krásne :)

    OdpovědětVymazat