...: Cítím se jako kdo.../ I feel like a...+ OOTD

čtvrtek 8. prosince 2016

Cítím se jako kdo.../ I feel like a...+ OOTD

Nedávno jsme  dostali úkol přirovnat to, jak se aktuálně cítíme k pohádkové bytosti, či věci, nebo člověku. Pro mě to byl však nadlidský úkon. Byla jsem unavená, byla jsem smutná, ale zároveň se bavila a byla vysmátá ze vtípků, které chvíli předtím prohodily holky. Nastalo dilema. Mlčela jsem stejně jak polovina třídy, někdo by řekl, jako vždy. Ale já chtěla mluvit, chtěla jsem tak hrozně moc vyjádřit své pocity a ne a ne na nic přijít.
Možná jsem jako hodiny, neustále myslím na čas, jak letí a jak jde kupředu. Šíleně smutná princezna? Jsou věci, z kterých nejsem dvakrát nadšená, ale na druhou stranu se bavím a směji s kámoškami. Jako zima? Pořád mi je zima... Opravdu nevím. Co vy? Jako co se aktuálně cítíte? Ptal se vás na to někdy někdo??? :) 

We got homework at school, we had to describe our feeling via things or doppelganger. I did know how  I felt. I was sad, but also I felt happy from jokes by my schoolmates, I was tired and I felt cold.
Maybe I was like a watches, because I thought about time. Maybe I felt like sad princess.... I don´t know. So now I ask you, how do you feel? Like a...?  
cardigan: dresslily; t-shirt and jeans: Kik; shoes: Deichmann; chain: Gate

Nemám ráda čistě outfitové články a tak spíše outfit jako přídavek.
Modrá a já? Ne od myslitelná kombinace asi jako černá a já. Sedne mi a cítím se v této barvě dobře a jsem opravdu ráda, že jsem zvolila tento cardigan z dresslily právě v modré barvě. Vypadá úchvatně, líbí se mi jeho tvar, vzadu kratší, ve předu delší,  i jeho materiál. Rukávy má spíše bavlněné a zbytek je spíše polyester. Je tak dokonalý, že zaujal i holky ve škole a dostala jsem nejednu pochvalu, což mě samozřejmě potěšilo. Je prostě boží. 
Ke cardiganu jsem zvolila obyč černé triko s dlouhým rukávem, opět džíny s vysokým pasem - na zimu jsou super na ledviny. Doplnila barveným řetízkem, a modrými náušnicemi.

I love blue colour like a  black. It behoves me and I feel in blue very good. And I am glad that I have choosen cardigan from dresslily in blue colour. It´s breathtaking. I like shape, in back is shorter and in front of is longer. I like material. It make from polyester and sleeves are from cotton.  And also my friends said that it is perfect.  The other things are is black t-shirt with long sleeves, again jeans, coloured chain and blue earrings.

Pokud se vám cardigan líbí najdete ho na stránkách dresslily zde. Cena je kolem 13 dolarů a poštovné zdarma.
A pro toho, kdo došel až sem mám další otázky. Líbí se vám cardigan? Četli jste o této stránce už na jiném blogu? Máte rády cardigany, nebo raději jiné kousky?

If you like my cardigan, you will find it on page of dresslily.com HERE. The price is around 13 dollars and there is free shipping. 
Do you like this cardigan? Do you read on other blogs about dresslily? 
....
Cardigan also is on dresslily in black, white,gray, khaki and wine red colour.  

 A jelikož mám dneska a zítra volno, jdu se vrhnout na pečení a trochu školy... zápočty se blíží.



9 komentářů:

  1. Pokud si dobře pamatuji, tak jsem tohle měli za úkol na základce, ale už si nevzpomínám, co jsem řekla.I když já byla tn druhý typ - nechtělo se mi vyjádřovat před celou třídou. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D to mě problém nedělá, spíš nikdy nevím, co říct. Škoda, že si nevzpomínáš, třeba bych pochytila inspiraci:D

      Vymazat
  2. Ten cardigan je na mě moc barevný, ale sluší ti:-)
    Rozka's my name

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ti to sluší, líbí se mi jak jsi celý outfit krásně oživila i barevnějšími kousky :-).
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat