...: Santa Clause

úterý 6. prosince 2016

Santa Clause

Jelikož je už po druhém adventu je na čase abych pokračovala v mém seznamu Vánočních filmů, který jsem započala v předchozích letech. Pokud jste milovníky Vánoc, vánoční atmosféry a vánočních filmů, určitě si přijdete na své. .. ZAČÍNÁME

Last year I added list with Christmas movies so now I want add next movies. 

Film, který Vám v dnešním článku představím znám už od dětství, společně se Sám Doma, s filmem Rolničky, kam se podíváš a Vánoční prázdniny, pro mě tvoří neodmyslitelnou část Vánoc. 
Spojuje reálný svět s fantazií, jež se zakládá na Santa Clausovi, skřítcích, létajících sobech. 

 I show you movie which I know from my childhood. This film is traditional for me such as Home Alone, Jingle all the way and  National Lampoon's Christmas Vacation. This film connects real life with fairytale with Santa Clause, elfs and reindeers.

Na počátku se seznámíte se Scottem Calvinem, rozvedeným manažerem, který má malého syna Charlieho, jehož učí věřit na Santa Clause. Nicméně jeho manželka s přítelem (psychiatrem) si myslí, že jsou to nesmysly a malý Charlie by měl poznat realitu.
Když na Vánoce Charlie přespává u svého otce, uslyší šramot na střeše domu, společně s otcem se jdou podívat ven a vidí chlápka v červeném hábitu. Ten se jich vyleká a uklouzne. Když se Scott jde podívat na místo, kam měl dopadnou vidí pouze oblek se vzkazem, aby se do něho oblékl. Od té doby se Scott pomalu vzhledem i chováním stává Santa Clausem. Čím víc se mu podobá, tím víc si okolí a hlavně jeho žena myslí, že je blázen a zakáže styk se synem, s kterým se právě díky tomu začal sbližovat.... Jak to dopadne? Na to se už budete muset podívat sami.  
Přeji hezké pokoukáníčko.

Top manager Scott Calvin can not cope with the consequences of divorce. Additionally certainly is not the prototype of the ideal parents for their son. Christmas with father is for Charlie  a little more like a nightmare. No most beautiful evening of the year.  It is change in a time when Santa Claus tragically  slips on the roof of the house of Calvin. Who for him snaps ? Scott understandably. But is not all, because in the coming months will  Scot slowly begins to change in real Santa Claus.(csfd.cz)

 A kdo se podívá na jedničku, může se pak také vrhnout na druhý a tětí díl. Nicméně musím napsat, že jedničku je nejpovedenější a nejoriginálnější, ostatní dva díly jsou už více méně jako pohádka a obzvlášť ten třetí.
And if you want you can see Santa 2 and 3. But there is a little bit real life, it is more fairy tale....

Můj vánoční filmový list/My christmas films list: 

1. Budiž světlo/ Deck the halls Zde/here 
2. Ukradené Vánoce Tima Burtona/ 
Tim Burton´s the Nightmare before Christmas Zde/here
3. Noc plná zázraků/Listy do M Zde/here 
4. Láska nebeská/ Love actually Zde/ here
5. Santa Claus/ The Santa Clause 



 ALL PICTURES FROM GOOGLE

10 komentářů:

  1. Znám úplně všechny a mám je hrozně ráda! Už se těším, až se na ně začnu dívat. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. Miluji vánoční filmy :) Jeden z mých oblíbených jsou Vánoce naruby :) Určitě doporučuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty jsem viděla také už nekolirát :-D jestli se k tomu dostanu, i na ně bude článek, aby se můj seznam zase o něco rozšířil:)

      Vymazat
  3. ja som žiadny z týchto filmov nevidela..okrem lásky nebeskej :// ale tento rok si dám asi nejaký Vianočný Martón :D

    BeautyMuffin

    OdpovědětVymazat
  4. Také mám ráda lásku nebeskou, ale všechny vánoční filmy jsou bezva:-)
    Rozka's my name

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. také?:) no musím říct, že Láska nebeská má opravdu své kouzlo:)

      Vymazat
  5. Ten film zbožňuji! Taky si bez něj neumím představit vánoce a přesně jak říkáš, je na něm skvělé hlavně to, že se propojí svět reální s tím fiktivně-vánočním. A hlavně na něm jde pěkně vidět také to, jak je důležité trávit čas se svými blízkými. :)

    Nakonec bych tě chtěla pozvat na Vánoční giveaway, které probíhá na mém blogu. Protože Vánoce jsou o obdarovávání! ♥

    www.enthusias-ter.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat