...: Fashion Haul a co Jsem dostala k Vánocům 2

středa 15. února 2017

Fashion Haul a co Jsem dostala k Vánocům 2


Vzhledem k tomu, že od Vánoc uběhl víc jak měsíc a venku to pomalu připomíná jaro, rozhodla jsem se spojit fashion novinky v mém šatníku s tím, Co jsem dostala k Vánocům 2, tedy s pokračováním prvního článku, který byl zaměřený více méně na kosmetiku. 
Opět jak už to u mě bývá zvykem, začnu fotkami, které pochází ještě ze staršího foťáku a na konci přidám video. Věci, které uvidíte i ve videu jsou vyznačené modrým nadpisem.

Hi because I promised to you next part post about What I got for Christmas and because in outside looks like a spring I decide that I show you this post with Fashion haul. You can see video in the end of post.

Tyto dvě věci jsem dostala k Vánocům, náramek jsem si koupila na jarmarku a naušnice v Gate a kromě toho, že jsou strašně těžký a uši jsou pak svěšené, jsou nááááádhernéééé!!! 
These two things I got for Christmas. Bracelet I bought in funfair and earrings are from Gate and there are so amazing!!! 

 Gumičky jsou základem téměř všech účesů. Většinou jich mám nedostatek, protože téměř všechny poztrácím, takže jsem k Vánocům chtěla gumičky. Tyto jsou z Kiku a stály jedny 13 korun. Btw. ty bílé jsou sice nádherné, ale nedrží tvar. 
Rubber bands are important things for every girl. There are from Kik for 13CZK.
Protože svoje mládí trávím většinu času ve škole, kde ve třídách chybí díry - chápej zásuvky, je potřeba záložní zdroj pro mobil, proto jsem nutně potřebovala Power banku a sluchátka jsou nutností vždy! 
Because I spend a lot of time at school I need power bank for my phone.
Diář je můj pravidelný dárek k Vánocům, i když se mi líbí diář třeba od A cup of style, vystačí mi právě tento, stejně v mém případě většinu času leží v šupleti a nebo se povaluje někde na dnu kabelky. 
Zvýrazňovače a centropenky se hodí vždy. A knížka? No občas čtu a ráda, jen mi to trochu dýl trvá než se k tomu dokopu, nebo než vůbec dojdu do konce. 

Diary I got every year. It is simple diary, but I like it. Highlighters and centro pens are important for school. And the book? I like reading, but I think that I have no time for this or I am lazy.
Asi největším překvapení pro mě byla šperkovnice, nejdříve jsem byla smutná, líbila se mi, ale neměla jsem ponětí kam ji dám a navíc všechny šperky své místo měly, i když v pochybných krabičkách. No ale rozhodla jsem se pro změnu, krabičky jsem vyhodila a šperky naskládala do ní. Své místo zaujala na malé poličce hned vedle knih, kde skvěle vynikne. Jak vypadá uvnitř? Třeba vám ji časem ukážu v některém z videí. 

This box is for jewelry and maybe I show you in my next video.
A nakonec slibovaný Fashion Haul. 
And there is my Fashion Haul.


Jak se vám líbil článek, či video??? Máte něco podobného, stejného??? Máte rády takové šperkovnice? 
Do you like my post or video? Do you have something similar? Do you like boxes for jewelry?

26 komentářů:

  1. Tie nausnice su super, inak esterna baterka by sa zisla aj mne, ale ja by som chcela nieco farebnejsie :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja si jí nevybrala, ale tato barva mi nevadí. Ale barevnejsi by mě nevadila. 😊 děkuji

      Vymazat
  2. Krásné věci. Mega šála je hodně dobrá věc, je stylová a ve velkých mrazech nenahraditelná. Na videu máš pěkné tričko s těmi krajkami. Kardigan s těmi barevnými rukávy se mi líbí. Já už taky nakupuji oblečení jaro/léto.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když to venku vypadá už pomalu na jaro je to potřeba vid?😊 děkuji moc a s tou šálou naprosto souhlasím, je nenahraditelná. :)

      Vymazat
  3. Já mám moc ráda bižuterii z Gate, mám několik náušnic, jsou hezké a cenově dostupné :) I z Kiku, škoda těch gumiček, ale některý tyto typy nejsou úplně ok :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, škoda to je :( moc se mi líbí ☺ Já mám s Gate první, ale když to tam mají za dobré ceny, asi tam brzo půjdu znova xD

      Vymazat
  4. Já minulý rok dostala taky velkou šperkovnici a jsem s ní velmi spokojená. Dost se do ní vleze a své místo na nějaké poličce si taky najde. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže své místo našla jak ta moje. Myslím si, že je to opravdu skvělá věc. :)

      Vymazat
  5. Zaujali ma šperky z Gate a diár. Taktiež zvýrazňovače, tie ja musím mať doma stále. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jich mám až moc, ale tak někdy se hodit budou. :) používaš je hodně?

      Vymazat
  6. nice post, love your blog :)

    http://itsmetijana.blogspot.rs/

    OdpovědětVymazat
  7. Taková šperkovnice by se mi taky hodila! Diář dostávám taky každoročně, ale já ho teda vždycky využívám naplno, takže když ho náhodou nedostanu, tak jsem v koncích :D

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  8. Hezké věcičky! Z Gatu mám také nějakou bižu :) Šperkovnice je moc pěkná!
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  9. Hneď náušnice na prvej fotke sú úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  10. Very cute photos)

    http://vaitsi.blogspot.com.by/

    OdpovědětVymazat