...: Kosmetický haul/ cosmetic haul

pátek 10. února 2017

Kosmetický haul/ cosmetic haul

Včera jsem zažila super den, zařídila jsem i něco do školy, společně s kámoškou jsme vyrazily  na menší nákupy, ale pořád větší, než kdyby jsme zůstaly u nás ve městě :D a hlavně natočila jsem nové video na YouTube. Jak video dopadlo se můžete podívat sami na konci mého článku.
V dnešním příspěvku vám ukážu pár kosmetických věcí (ne všechny, všechny jsou ve videu), které jsem za poslední měsíce nakoupila plus jejich swatche. Pokud by jste měli zájem o recenzi na některý z produktů, stačí napsat do komentáře a já se pokusím na něj zaměřit. :)

 Hi yesterday it was really good day, I did something for school, I went to shopping center with my friend and I made a new video on Youtube. If you want see my video, you will go to the end of my post. In today post I show you a few cosmetic things (not all, another things are in video). And you can see here swatches.

Rimmel tekuté oční stíny Scandaleeyes ve zlaté a stříbrné barvě/ Rimmel liquid eyeshadow
Tyto stíny jsem si tolik oblíbila, že jsem si musela zakoupit už druhé balení stříbrných,  první jsem měla již v loni. S nimi jsem zároveň sáhla právě po zlatých. Stíny drží poměrně dlouho,  na oku jsou výrazné. Nelepí, nestékají, ale samozřejmě chviličku trvá než zcela zaschnou.

These eyeshadows are my favorite, because of their colour, long lasting and it have a big pigmentation. 
  


Rimmel rtěnky Kate/ Rimmel lipsticks by Kate
V červeném obalu se nachází červená rtěnka v odstínu Kiss of life a v tom černém rtěnka v odstínu Rossetto. Červená rtěnka je poměrně matná a mohli jste ji vidět na mně v předešlém článku zde, tu v černém obalu jsem ještě příliš nezkoušela a dokonce jsem na ni zapomněla ve videu.

In red cover is red lipstick in shade Kiss of life and in black cover is lipstick  in shade Rossetto. Is it seem to me that red lipstick is matte.
Tužka na oči od Maybelline/ eye pencil by Maybelline
Ačkoliv tužka je v odstínu Black gold připomíná mi spíše takovou khaki či olivovou barvu, jak připadá vám?
This eye pencil is in shade black gold, but I think it looks like olive colour.
Miss sporty Cat´s Eyes Palette
Po této paletce jsem už docela dlouho toužila, přišla  mi celkem hezká, líbilo se mi složení barev, proto když byla ve slevě vrhla jsem se po ní. Zatím musím říct, že nic extra...

I wanted this pallete for long time and now I have it. I like mix of this colours, but I think that it is not a very good pallete.


Pokud někdo z vás dělá videa, můžete mi poradit jak to udělat aby formát videa nebyl tak osekaný? :) 

12 komentářů:

  1. Pěkné úlovky. Líbí se mi tekuté oční stíny ve zlaté barvě, zatím jsem zkoušela jen klasické stíny, ale tekutou variantu ještě ne :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je mám poprvé, dřív jsem také nezkoušela, ale není to vůbec špatné;)

      Vymazat
  2. páči sa mi ten červený rúž, tá farbička je skvelá. xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  3. Tekuté oční stíny od Rimmelu mi nějak úplně unikly, ale rtěnky mám taky (jen možná trošku v jinačích odstínech) a jsou skvělý :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou s tím musím souhlasit. Já je právě viděla už mnoha článcích a v různých haulech a tak. No a když byly ve výprodeji jsem je teda zkusila:) a fakt spokojenost.

      Vymazat
  4. Tekuté oční stíny mě velmi zaujaly. Asi se po nich podívám. Vždycky jsem se bála, že se budou slévat. :)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je používám jako spíš tlustou linku na vrchní víčko a to se neslévá, ségra ta používá přes celé a také ne. Takže pokud seženeš určo zkus.:) jsou fajn.

      Vymazat
  5. Thank u, I wich you amazing week too;)

    OdpovědětVymazat
  6. zaujímavé nákupy..tú paletku som dostala v inom farebnom prevedení..ale tak isto som z nej nebola nadšená :)

    BeautyMuffin

    OdpovědětVymazat