...: Pleva - pleťový krém s propolisem/ cream with propolis

neděle 19. února 2017

Pleva - pleťový krém s propolisem/ cream with propolis

Je to pár let, co jsem četla, že med má blahodárné účinky nejen na naše zdraví, ale i zdraví pokožky. Dočetla jsem se o různých domácích maskách na vlasy z medu a o tom, že je vhodný i jako balzám na rty. No na masky a různé směsy po domácku dělané jsem vážně antitalent, ale jako balzám na rty se mi osvědčil.
Nedávno na mě na Facebooku vyskočila reklama s přírodní včelí kosmetikou. Protože mě poslední dobou přírodní kosmetika přitahuje, včelí produkty mám ráda  a navíc na stránce probíhala zrovna soutěž, do které jsem se chtěla zapojit, najela jsem na internetové stránky pleva.cz a tam jsem si podrobněji přečetla, čím přesně se firma zabývá.(Ale dnes vám nechci představit firmu, ale produkt, pro informace o firmě klik sem).

 Hi today I show you product with propolis by Pleva.cz. This product is amazing for your skin. It is suitable for dry skin, for skin with acne or for skin with eczema.
From my own experiences I can say, that this product is really amazing, I had dry skin on my hand and now it is so better and my acne is also better. 
Click here.

Popisek na balíčku, ve kterém přišel krém. / On package

Bohužel v soutěži jsem se nevyhrála a to ani poprvé ani podruhé, kdy jsem se zúčasnila další. Pořád jsem nad tím přemýšlela, kosmetiku jsem chtěla vyzkoušet, ale jako studentka si málo kdy mohu dovolit takovou kosmetiku. Z tohoto důvodu jsem se se zástupkyní firmy snažila domluvit na vyzkoušení některého z produktů. Paní byla moc příjemná a tak jsme se domluvily na mnou zvoleném krému
Protože jsem jako dítě hojně trpěla na ekzémy a občas se objeví u mě i nyní, když sním několik mandarinek naráz, protože na pokožce mám suchá místa a občas se i to akné objeví, zvolila jsem krém určený na tyto problémy a to pleťový krém s propolisem. 
Podle oficiální textu ze stránky pleva.cz se jedná tedy o:
Bohatý propolisový krém s přírodní vůní, který regeneruje Vaši pleť a obnovuje její zdraví. Po použití je Vaše pleť vláčná a jemná. Je vhodný i na akné, spálení od slunce nebo solária, ošetření po styku se saponáty. Rychle se vstřebává do pokožky bez pocitu mastnoty. Používá se na den i na noc a všechny druhy pleti. Jako prevence na pokožku náchylnou na ekzémy a plísňová onemocnění, na proleženiny, zpomaluje tvorbu vrásek.
 


Než napíšu svoje zkušenosti s krémem, ještě bych vám nejdříve zkráceně napsala o propolisu.
 Propolis je  pryskyřičitá látka, pro jejíž vznik jsou důležité materiály, které sbírají včely z rostlin. Tato látka má antimikrobiální vlastnosti, díky nimž je vhodná pro prevenci zánětlivých onemocnění v ústech a proti různým infekcím. 
Kromě těchto vlastností má také vlastnosti antioxidační.
Velmi dobře působí na urychlení hojení kůže po popáleninách, při ekzémech, oděrkách kůže, trhlinkách a také má antimykózní účinky, které pomaháhají k zastavení růstů určitých druhů plísní.
Avšak u některých lidí můžou včelí výrobky způsobit alergické reakce.
Moje zkušenosti:
Krém mi přišel asi před 14 dny a od té doby se ho snažím denně používat. Používám ho večer na obličej, krásně voní medem, roztírá se velice dobře, nemastí, z obličeje nestéká a celkem rychle se do obličeje vpíjí. 
Mimo obličej jsem také krém použila na suchá místa prstních kloubů. Krém je do dvou dnů téměř vyhojil.
Krém hodnotím kladně.
Co mě zaujalo mimo složení a účinků krému je balení. Krém je vložen do malé krabičky, kde je název firmy a popis krému. Po otevření naleznete balení krému, které je v průhledné skleničce z plastu s plastovým vrškem, který je tak trochu vzhledem do kovova. Na krému je etiketa firmy s názvem krému a na  uzávěru rytina firmy. Ještě před otevřením krému je uvnitř krému plastové  víčko, nebo kryt, na kterém je opět rytina firmy.
V krabičce s krémem byl také leták s informacemi o firmě, propolisu a produktech.

Jinak musím poděkovat pleva.cz za poslání krému a také malého vzorečku s kapkou včelího jedu. Tomuto vzorečku jsem prozatím pozornost nevěnovala, tak do budoucna ;)

I thank to pleva for cream with propolis and for small cream with apisin.
Znáte kosmetiku od Plevy? Máte rádi medovou kosmetiku, nebo alespoň přírodní?:) 

Do you kno cosmetics by Pleva? Do you like cosmetics with honey? Or do you like natural cosmetics?

13 komentářů:

  1. Produkty od značky Pleva jsem zatím nezkoušela, ale vím, že babička je má velmi ráda :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou skvělé a pokud je má ráda babička tak to jen potvrzuje, i když ne každému bude sedět včelí kosmetika.

      Vymazat
  2. Miluji přírodní kosmetiku a tuto značku jsem ještě nezkoušela. Krém vypadá velmi příjemně a dost mě zajímá i ten vzoreček. Tak snad se o něm někde zmíníš. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někdy určitě jo, jen prozatím nechci rozdělávat více věcí naráz:)

      Vymazat
  3. Good things. I've got some of this products

    http://vaitsi.blogspot.com.by/

    OdpovědětVymazat
  4. Good post.. Appreciate it
    Top rated coupons by Fivestarcoupon.com

    OdpovědětVymazat
  5. Tato česká firma mě moc láká. Já teď používám konopný od Bione ale jakmile se budu přibližovat ke konci, chci si koupit buď krém od Nobilis Tilia nebo právě od Plevy. Já na ekzémy nikdy netrpěla ale zato akné mě doprovází neustále. Naštěstí se mi ho daří trochu eliminovat ale často se mi objeví nějaký ten pupínek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nobilis vůbec neznám, ale kámoška si kupuje Bione a prý je to skvělý :) u nás se to prodává celkem všude, přemýšlím, že bych někdy zkusila.:) Jinak ta Pleva je fakt dobrá na vše :) Já mám akné jen lehce, ale když mám, pomůže ho eliminovat.:) Tak třeba ti to pomůže také, pokud zvolíš tento krém.

      Vymazat
  6. Páči sa mi obal krému, je krásny a taktiež to všemožné využitie. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  7. Tyto produkty bych někdy mohla vyzkoušet. Ty křeče, které mě v těhotenství doprovázely už zažít nechci. Proto jsem se od manžílka nechala pravidelně zásobovat výrobku od cibdol.cz. S CBD produkty jsem začala asi v roce 2014 a teprve nedávno jsem objevila takto kvalitní český e-shop.

    OdpovědětVymazat