...: Poslední dny zimy???/ Last days of Winter???

sobota 25. února 2017

Poslední dny zimy???/ Last days of Winter???

Zdá se, že zima je pomalu za námi a přichází jaro, proto bych vám ráda ukázala ještě pár fotek zimy, která tu ještě před pár týdny byla. I když zimu moc nemusím skrz minusové teploty, tlusté bundy a neustálý pocit chladu, mám ráda zimní krajinu a vlastně i tak trochu zimní sporty, i když jsem si jich tento rok příliš neužila. 


It seems that winter is gone and now starting spring, but I want show you a few photos from winter. I don´t like winter because of minus degrees, big anorak and cold, but I like winter nature and winter sports.

Moje zimní kolekce fotek...
Kouzelná chaloupka/ Magic house
Hejno kachen/ Flock of dugs
Okno/ Window


Nejčastějším a zároveň nejoblíbenějším zimní sportem je pro mě lyžování. Na lyžích jsem byla naposled přibližně před třemi lety a nyní jsem si to zopakovala. Přes mé obavy jsem si lyžování náramně užila a kopec jsem sjela bez jediné chybičky... Tak teď kecám. Ale bylo to skvělé:) 

My favorite winter sport is skiing. I was at ski before three years ago and now again. I was afraid skiing, but it was amazing!:) I spent a great time. 
Rozhledna na Fajtově kopci/ tower on Fajtův hill

Můj outfit... / My outfit
Winter jacket: No name; pants: F&F; Cap: Adidas; Gloves: F&F
Mimochodem zimní bunda, kterou vidíte na fotce to se mnou táhne už hezkou řádku let, jediné mínus, který ji přikládám je, že zip byl opravovaný, protože v druháku na gymplu nevydržel. A navíc je mi bunda asi o tři čísla větší, ale za to ona už nemůže. Kalhoty jsem měla na sobě asi třikrát, docela sranda, když mi po prvním pádu na kopci ruply...

By the way this winter jacket I have from high school and this jacket has one minus and it is bad zipper and it is also bigger for me, but It does not matter.

16 komentářů:

  1. Krásné fotky :) já taky nejradši lyžuju.. zimu mám ráda, ale ne tak dlouhou jako je letos :(

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc:) Mně nepřišla dlouhá, spíš docela tvrdá, to kolik bylo stupňů pod nulou bylo už moc.

      Vymazat
  2. Já mám taky moc ráda zimní krajinu, nejvíc, když ji můžu pozorovat z okna :D Tvoje fotky se mi moc líbí, trošku jsem si začala přát, aby sníh ještě aspoň na chvilku napadnul :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Fotky sú skvelé, vyzerajú zaujímavo a tá chalúpka je ako z rozprávky. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělé fotky, jsi moc šikovná ♥

    http://little--claire.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný fotky! Zima je neskutečně fotogenická a nejen kvůli tomu mi bude chybět ... klidně by ještě mohlo trochu sněhu napadnout :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je, bohužel jsem nestihla zaznamenat všechny její krásy, ale tak zase za rok:) Já bych už sníh ani moc nechtěla, ale lyžovat bych chtěla.

      Vymazat
  6. Krásné fotky, jinak já lyžovat ani neumím. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To vůbec nevadí, každý umí něco jiného.:) Děkuji moc.

      Vymazat
  7. Zima je krásná, ale už ji bylo dost.. :(

    OdpovědětVymazat