...: Trendy - vysoké kozačky/ Thing High Boots

pondělí 27. února 2017

Trendy - vysoké kozačky/ Thing High Boots

 Nemůžu tak úplně říct, že bych podléhala módním trendům, ale některé mě naprosto dostanou. Ať už při zkoušení oblečení, kdy zjistím, že to co se mi nelíbilo a nutně jsem nepotřebovala mi v podstatě docela sedí. Nebo se mi některé trendy zalíbily kvůli všestrannosti a hlavně teplu v zimě
 Třeba takové high weist džíny,  nezařezávají se do nich boky, v zimě zahřejí ledviny a v létě k nim hodím cropp top a je fajn. 
 To samé obří šály, které poslouží jako deka, šála, nebo lehký přehoz.  
 Poslední a to celkem ještě aktuální trend, který mě zaujal jsou vysoké kozačky. Proč se mi líbí? Zahřejí! Jsou dlouhé a hodí se skvěle k šatům, když si chce někdo hrát v zimě na dámu. Jsou elegantní, ale dokázala bych si je zároveň představit i ke sportovní bundě. 

I can´t say that I need fashion trends, but I like some trends, because of their practicality. Some pieces are good in many times. For example high waist jeans - I can wear it in winter, it is good for my back and in summer I take a short top with it and I am fine. The next is plaid, this scarf is very cool. I can use it  such as blanket or for neck. And the last thing are high boots. Why I like it? They are long, warm and it is suitable with dress. They are so elegant and I can  also wear them with sport jacket.
winter jacket: C&A; jeggins: no name, shoes: Zaful; cardigan: New Yorker, sweater: second hand - původně H&M


Po vysokých kozačkách jsem pokukovala od začátku listopadu, kdy už byly obchody zcela naplněné zimní obuví. Byly super, ale ty ceny? To se mi moc nelíbilo. Říkala jsem si, že počkám.
 Poté jsem viděla jedny, co mě oslovily na Zafulu, bohužel po zadání objednávky mi došel email, že nejsou. Hm nedalo se nic dělat a říkala jsem si, že se bez nich obejdu. 
 Jenže se blížil Silvestr a já rádoby hvězda si chtěla vzít šaty a k tomu by se skvěle hodily, že? Takže jsem se pokusila o podobné podruhé a zase nic. No nejsem moc rychlá... 
 Začalo zkouškové a výprodeje, pomalu jsme pokukovala po obchodech, ale ty samé v mých číslech nikde! Hm zase smůla... nakonec jsem zkusila svoje štěstí potřetí a tentokrát mi přišly konečně moje vysněné boty, nebyly sice v černé, ale vůbec nevadí! Jsem spokojená a dokonce můžu říct, že dnes ráno jsem ještě za ně byla vděčná. I když nebyl zrovna 20 stupňový mráz a bylo jen kolem mínus 5, zima byla. :) 

I wanted Flat Heel Flock Zipper Thing High Boots from November, but in shops there were so expensive and I said to me, that I will wait. After this I found one on Zaful, but I did not get them, because they were sold. So I was sad... When Slivestr was and I wanted to wear dress with this shoes I tryed about next order, but I ordered them so late and there were also sold... In January I found them in shops, but there were not my size so I tryed about third order and I had lucky, I got Flat Heel Flock Zipper Thing High Boots in grey colour. I love them! There are so amazing shoes. There are suitable for cold weather. There are so trendy, elegant and I think that it is good with dress but also with sport jacket. What do you think? 
Pokud se vám kozačky zalíbily najdete je na stránkách Zafulu.
If you like this you click on Zaful

22 komentářů:

  1. Great looking boots!! Your hair looks so good!! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já se těchto over knee boots nemůžu nabažit! A máš pravdu, zahřejí :) Já jsem si svoje objednávala na Botovo.cz :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já už také ne:) Jsou to miláčci. A na Botovo jsem nemrkla:)

      Vymazat
  3. Nádherné jsou. Vůbec nevadí, že nejsou černé. Tato barvička se mi líbí snad ještě více než klasická černá. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to zase něco jiného.:) jen se černá hodí k více barvám.

      Vymazat
  4. Jsou krásné, pro mě ale bohužel jen na fotkách. Jsem hrozně malá, a v kozačkách takového typu vypadám jak kocour v botách :( A přitom jsou tak krásný :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda.:( Mám menší kamarádku ve škole a ta říká to samé.

      Vymazat
  5. Super, trošu nejdou vidět na fotkách, ale mam je ráda :)
    Ejnets in Lisboa
    Přidej se do skupiny na fb pro cestovatele TADY

    OdpovědětVymazat
  6. Mě se libí třeba k legínám a vršek více navrstvit :-) A je to pecka a nebo ke kolové sukni a jednoduché halence :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To vrstvení se mi také líbí:) Mimochodem tvůj komentář jsem částečně zmínila na instagramu:)

      Vymazat
  7. Hezký, já se po podobných taky koukala, ale nakonec moje nejsou. Mně se líbí ke kabátku, k leginám, kratším šatům na zimu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K šatům jsem ji je už také brala, bohužel se barvou moc k sobě nehodí, takže to musím namyslet jinak:D. :)

      Vymazat
  8. Vysoké kozačky se mi taky líbí, ale sama si je na sobě nedokážu představit, protože i v zimě chodím v zateplených Vanskách :D Ale sluší ti :)

    http://hermator.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak by jsi to musela asi zkusit, nebo si na ně případně zvyknout.:) jinak ty zateplený Vansky také můžou být super, už jsem nad takovou obuví také přemýšlela.

      Vymazat
  9. Ty kozačky jsou fakt pecka! Také se mi moc líbí a ještě. když mají podpatek, tak je to něco přímo pro mě! ♥♥♥ Moc ti všechno sluší! ♥♥♥
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Vlastne ani neviem či si krajšia na fotkách ty, alebo outfit :) veľmi pekné a vkusné! čižmičky mám v tmavejmodrej a sú veľmi pohodlné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé tak to moc děkuji za pěkný komentář:) nad tmavomodrou jsem také přemýšlela, miluji tu tmavou:)

      Vymazat