...: Co je v mé šperkovnici - video/ What is it in my jewelry box.

čtvrtek 9. března 2017

Co je v mé šperkovnici - video/ What is it in my jewelry box.

Vzhledem k tomu, že včera jsem měla školu do 8 a dnes tomu není jinak, navíc ve škole budu trávit i pátek, rozhodla jsem se pro kratší post. Vím, že někteří nemají rádi příliš videa a raději si počtou, nebojte budu stále přidávat fotky + článek a pro ty, kteří budou mít zájem na konci bude video.
Ale protože jsem přidala nový video na můj YT kanál již včera a nechci vás o to ochudit, přidávám video i sem.:) Pokud se někteří podíváte, budu ráda. Pokud ne, nevadí. Jsem sebe kritická a myslím si, že to zase takový zázrak není. :) 

Yesterday I was at school to 8 o´clock PM and I have school today to 8 o´clock too. And tommorow I have school also. So I decide that I add only video. Because I have no time. But in next post will be video with photos as you like :)


Jinak zkráceně vám o videu napíši.Ve videu procházím skrz moji šperkovnicí, uvidíte nejen její krásný design, ale také jednotlivé šperky, nebo spíše bižuterii a to převážně náušnice, například z Pepco, HM, Rossmana a tak dále... 

In the video you can see my jewelry box with accessories. You see the design of the box with my favorite cities and jewelry such as earrings. For example from Pepco, HM, Rossman and so on ...

7 komentářů: