...: Drby/ gossip

středa 8. března 2017

Drby/ gossip

Jednou z nejčastějších ženských zábav je drbání. Znáte to , ne? Když se dvě a nebo více kamarádek po dlouhé době sejdou a spustí. Nejdříve se zaměří na sebe a takové ty typické věci jako: Co je nového, jak se máš, jak to jde v práci, škole, doma a tak podobně. 
Postupem dochází k rozšíření témata "co je nového" na společné známé a to se  pak může debatovat do nekonečna

Do you know, when the friends meet after long time and when they start to talk? The first are gossip about you, there are typically phrases such as: "How are you"; "What is new?" What do you do" and then we start to talk about your other friends.....
T-shirt: Genesis (H&M); jeggins: no name; shoes: Sam73; cardigan: New Yorker; sunglasses: Pepco; necklace: shop with gifts


Čas rychle uteče a nastane loučení, u některých spřízněných duší doprovázané objímáním. Padají poslední slova, jako měj se hezky, těším se na příště, příště to dopovídáme....A pak už si jde každá svým směrem. 
Time is ending and you have to say goodbye...

Nepovažuji se za typickou drbnu, co vše vykecá, všechno ví, všechno zná, ale upřimně? Myslím, že každá, možná i každý má v sobě alespoň kousek této vlastnosti. :) A takový "pokecík" je vždycky fajn:) A to kafe, džus, nebo něco v kavárně, kde to nejčastěji probíhá také bodne. :) A pak vznikají takové ty insta fotky... Ale to zase odbíhám... 

I am not typically gossip girl, but sincerely? I like gossip. And it is fine when you meet with your friends in coffe bar and we start to talk.
V jednom z předchozích článků jsem vám ukazovala můj svetřík z Genesis, nyní vám opět ukazuji kousek - halenku z tohoto second handu. Znáte tento second hand? Nachází se v Brně, asi na třech, možná i více místech kolem náměstí a je super. Můžete tam vyhrabat super kousky za hodně nízké ceny.

13 komentářů:

  1. Your hair is amazing!! You look so pretty!! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kudrnky ti moc sluší :-) Já miluji nákupy v second handech, protože vždy najdu super kousky. Na posledy malé černé šaty za 29 Kč. Perfektní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vždy ne, ale někdy se zadaří a to pak stojí za to:) Děkuji moc:)

      Vymazat
  3. pekné tričko, a tiež si myslím že niesom zrovna veľká "drbna" :D ale rada klábosím pri káve :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten second hand nepoznám, ale někdy se tam dají sehnat opravdu pěkné věci. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to sluší! I já se občas zastavím mrknout do nějaké sekáče v Praze. Někdy se tam dají sehnat super kousky. Jo a asi jako každá ženská ráda pokecám s kámoškama. Člověk se aspoň dozví něco nového ,-)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat