...: Jarní wishlit Zaful/ spring wishlist

pondělí 6. března 2017

Jarní wishlit Zaful/ spring wishlist

Ahoj, ahoj. Dnes mi přišel email s  prosbou abych pro vás vytvořila wishlist ze Zafulu, samozřejmě jsem souhlasila, protože s věcmi, které mi doposud přicházely jsem byla nadmíru spokojená a na Zaful najíždím i mimo vzkazy v emailu. Miluji módu a miluji oblečení a představy, jak v tom asi budu vypadat já, jak bych to kombinovala a tak dále. Navíc se mi líbí představa jara a léta a s tím i oblečení vhodného pro tohle období. Proto jsem si pro vás připravila wishlist s novinkami  ze Zafulu, jak bych je k sobě zhruba ladila já. Sami můžete vidět, že jsem wishlist ladila spíš do elegance, než třeba free style, pohodlnosti a tak dále... celkem mi tenhle styl sedí a mám ho ráda, i když styly ráda střídám.

Hallo, Hi. Today I get email with offer from Zaful about making wishlist. Because I like every things which I have from Zaful and I am so satisfied with these things. And I love fashion, new things, my fantasy about  clothes and so on. I agree with offer.Therefore I make my spring wishlist which I make with  things from Zaful. I like every style of fashion, but elegant is my favorite style. 


1. Na Zafulu je obrovský výběr různých druhů šatů a šaty přeci k létu a už tak trochu i k jaru patří ne? Mně se osobně nejvíce líbí tyto modré, dokonce o nich uvažuji. Pokud se vám líbí, tak je najdete TADY
1. I really like dresses from Zaful, there are many types of these clothes and they are  suitable for spring and summer time, is not it? :) I love these blue and I am thinking about order. HERE.

2. Blůzka/halenka - nejsem vyloženě halenkový typ, ale líbí se mi a chtělo by to nějaký originální kousek do sbírky. 
2. Blouse - I have any blouse, but I need original piece like this.

3. Krátký overall - overally nenosím, ještě jsem totiž nenašla žádný, co by se mi líbil, ale tenhle by za hřích stál.:) 
3. Short overall - I don't have overall, but I like this in black. What do you think about this? You can find it HERE

4. Bombery -stále letí a musím uznat, že jsou super jen tak na tričko, nebo třeba tyto by se hodily i k tomu overallu. Stříbrný tady a bílý tady.
4. Bomber jackets are still cool and I think that they are super! It looks good with overall. You can find it HERE - silver and HERE - white.

5. Lodičky - na jaro a léto budou potřeba. Stříbrné tady a bílé tady.
5. high  heels are ideal for spring season. Silver HERE and white HERE.

6. Kalhoty, v elegantním stylu, s vysokým pasem se skvěle  hodí k blůzkám i k lodičkám. 
6. pants in elegant style with high waist are ideal with blouse and high heels.

10 komentářů:

  1. Ten overal je suprovej, já ze zafulu ještě nic nemám, ale všechny kousky vypadají pěkně :)

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To rozhodně, líbí se mi, že je tam opravdu velký výběr snad pro každého:) Overal je úžasný, ale nakonec do něj nejdu :(

      Vymazat
  2. Ten overal je fakt skvělej :) A ty modré šaty taktéž. Ze Zafulu jsem nikdy nic neobjednala, ale slyším to všude, kam se kouknu, takže k tomu asi dřív nebo později dojde :D

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On je celkem populární no a řekla bych, že i věci jsou od tama poměrně kvalitní za ty ceny :) Overall se mi také moc líbí, ale spíš půjdu do šatů.:)

      Vymazat
  3. Krásný wishlist. Oblečení na Zafulu mají opravdu moc hezké. Nejvíce mě zaujaly šaty a kalhoty, ale i lodičky jsou nádherné. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nad lodičkami uvažuji a do šatů nejspíš půjdu, zaujaly mě, jen doufám, že je dokážu sladit tak aby byly vhodné v létě.:) Když bych dala k tomu takové doplňky, které jsou na obrázku asi by to bylo moc plesové :)

      Vymazat
  4. Na zaful nejsem, ale super výběr :)
    http://catthegdiaries.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Moc se mi líbí ty modré šatičky a stříbrný bomber!

    OdpovědětVymazat
  6. mně ty modré také, však už jsou na cestě:)

    OdpovědětVymazat