...: Leden, únor - shrnutí/ January and February

úterý 7. března 2017

Leden, únor - shrnutí/ January and February

Leden se táhl docela pomalu, neustále jsem pendlovala mezi domovem a Jihlavou, kde mě čekaly zkoušky. Zkoušek naštěstí nebylo příliš moc a tak jsem zkouškové měla hotový za tři týdny a  mohla si vychutnat čtrnácti denního volna.
Během zkoušek jsme si zajeli do kina na Acasassin´s Creed (teď si nejsem jistá, jestli jsem název nezvrtala), což za moc nestálo, ale cesta a ten výlet stál za hodně <3.Takovou vánici, která nás potkala nepamatuji. 

January was long month for me. I was at home and I was at school, beacuse of exams. I had not so much exams and I passed these for three weeks. After this I had holiday. I enjoyed holiday with friends. We went to the coffee bar.
And in January I was in cinema and it was amazing trip, but movie no... :(


 Po zkouškách jsem si spíše vychutnávala kafíčkování s kamarádkami a aerobic, pro který jsem se nadchla, ale vzhledem k rozvrhu mi nevydržel.... 
Přibližně od konce ledna ke mně přivítal nový foťáček. Koupila jsem si pár maličkostí pro radost, zažila ve škole speciální výcvik, který mi hodně dal a tím mě i posunul ku předu, nejen v osobní sféře, ale i vztahové. 

After exams I tryed aerobick and it was great, but I have bad time table at school and I can not go there. I got new camera, I bought a few little things. In January we had special course in school for social workers. It was a good experience for me. 
To jsem sama nevypila :-D

Nastal únor a začala škola, výuka sice jen 3 dny v týdnu, ale za to od rána do večera, chápete jaký to asi je na psychiku? Unavená do školy, unavená ze školy... a u toho spousta zařizování na praxi, která mě čeká za 14 dní a také předběžné řešení bakalářky. Naštěstí jsou lidé, kteří při mně drží a pomáhají mi a jsem za ně ráda.:)
Během únoru jsme si s holkami užily večerní dýchánky a vyrazily jsme na lyže k nám na kopec.

School started in february.. I have school only three days, but from morning to night.
I prepared something for my future practice for my bachelor work.
During february we went with friends to party.  
And we went to ski.

13 komentářů:

  1. Seems like you had an interesting January and February. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nový foťák by se mi taky hodil, stále fotím mobilem. :-/ Jinak jsem ráda, že už mám školu za sebou. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale to vůbec nejde poznat, že fotíš mobilem :) U mě fotky právě dopadaly tak, jak jsou v tomto článku, ale takové ty momentky si stále fotím mobilem.:)

      Vymazat
  3. Škola je otrava, to mám podobné. Ať už jsem pryč. Foťák je dobrá investice, také jsem o něm uvažovala ale nakonec mi přišlo rozumnější pořídit si nový telefon.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud jsi mobil potřebovala a navíc je kvalitní tak proč ne:) Já má mobil pár let starý, ale stále jsem s ním spokojená, až na kvalitu fotek, takže jsem foťák už nutně potřebovala.:) Škola je otrava, naprosto souhlasím.:)

      Vymazat
  4. Skvelé zhrnutie:) Ja mám teraz od školy chvalabohu mesiac pokoj, ale už sa "teším" ako sa tam vrátim a každý deň budem mať tak 3 písomky -,-

    Saja Frey Blog

    OdpovědětVymazat
  5. Stres chápu, hlavně to chce umět si pořádně odpočinout a na chvilku se na všechno vykašlat... Tak jsem zvědavá na fotky z foťáku, já jsem na to hrozně levá, tobě to určitě půjde samo :)

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už sem z foťáku přidávám, teda až na tyto. Momentky fotím mobilem, což jaksi kvalitu postrádá. Ale ještě to není ono a stále se s canonem učím.:)
      Odpočinek by bodl, ale spíš někam vypadnout, taková ta "dovolená".

      Vymazat
  6. Ten kýbl, to je asi pinacolada co? :D Hned bych si dala! :)
    HollyChicc

    OdpovědětVymazat