...: Růžová v barvě poupat/ pink buds

čtvrtek 23. března 2017

Růžová v barvě poupat/ pink buds

Dnes jsem si pro vás připravila článek s pár maličkostmi, které se podle mě skvěle hodí k jaru. V hlavní roli dnešního článku jsou hodinky s květinovým páskem ze Zafulu. Zbytek jsem poskládala tak, jak bych to spolu nosila, jak by se to k sobě hodilo. :)
Můžete si všimnout, že jsem doplňky a líčení spíše ladila do růžova. Ačkoliv růžovou příliš nevyhledávám, k jaru se mi hodí, už jen při představě růžových poupátek na stromech... ÁÁÁ, kdo se také tak těší až to všechno bude kvést? 
Jinak jak jste na tom vy s růžovou, řadíte se mezi milovníky, neutrální, nebo ty, kteří tuto barvu nemají příliš v oblibě

Hi guys today I show you a few things which I like. These things are in pink colour. I think that pink colour is good for spring time. For example I love pink flower. What do you think about pink, do you like it? Yes? No? 
Lipstick - Makep revolution: Rossman; rings and necklace: no name; eyeshadow - Freedom: Pepco; watches: Zaful


Na rty bych zvolila rtěnku od Makeup revolution v odstínu růžové, která se momentálně řadí mezi mé nejoblíbenější, vzala bych si pudrově růžové oční stíny od Freedom, na uši bych si vzala růžové květinové náušnice a když by to s hodinkami nebylo ještě mnoho květin, přidala bych na krk řetízek. Myslím, že by to dohromady vypadalo docela dobře, co myslíte?;)

I chose lipstick by Makeup revolution in pink shadow, which is my favorite and I also chose eyeshadow in powder pink by Freedom. I took earrings with pink flower and big necklace, and another thing is my new watch from Zaful.
Pásek hodinek je pružný bílý a má jarní motiv s drobnými růžovými květinami. Ciferník hodinek je o proti pásku znatelně větší, je celý laděný do rose gold, jak okraj ciferníku, tak jednotlivá čísla, nápis značky a i samostatný ciferník. Pokud by jste měli o hodinky zájem, mrkněte na Zaful.:) Jinak pásek má 23 cm a jelikož není na typický řemínek, nelze utahovat, či rozšiřovat.:) 

Watch´s belt is flexible and white with a small pink flowers. Dial is bigger than watch´s belt and it is in rose gold colour. Numbers are also in this colour. If you like this watch, you can click on Zaful. By the way watch´s belt has 23 cm and it is not typically as you can see on my photos.

12 komentářů:

  1. Já na růžovou taky moc nejsem, ale teď na ní mam nějak chuť, máš pravdu, že k jaru se prostě hodí :)

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  2. Ty hodinky jsou nádherné

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Hodinky jsou krásné a růžovou barvu mám taky moc ráda. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Ty hodinky jsou boží :) Jo taky se mi k jaru hodí ta růžová, i na líčení. Dneska jsem zrovna zvolila růžovo vínové líčení a mám z něj radost :D Ani mi nemluv o jaře a rozkvetlých kytkách, miluju to :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé to musí být pěkné:) takové líčení mám ráda.:)

      Vymazat
  5. To jsou krásné věcičky a hodinky se mi moc líbí BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat