...: Sada štětců/ brushes set

sobota 25. března 2017

Sada štětců/ brushes set

Během následujících dní se pravděpodobně pokusím o přidávání dvou příspěvků za den, je to z důvodů, že se mi teď nahromadily věci z eshopů, které vám chci ukázat a mám mimo jiné i několik jiných článků připravených. Bohužel v týdnu kvůli praxi toho moc nestíhám a o ty hoře věcí, které mě čekají do školy ani nemluvím... No znáte to, ty povinnosti... Kdo by nějaký neměl, že?:-)

Because of I got many things from eshop and I want you show it and I also have for you a few next post, I decide that I maybe add two posts for day. I have no time because of my practice and many things to school.

Mám poměrně chudou sbírku štětců na líčení, proto jsem se rozhodla vyzkoušet štětce z Dresslily. Štětce přišly v balíčku společně s více věcmi, ale byly ještě samostatně zabalené v menší bublinkové obálce.
Štětce jsem si mohla vybrat ze 4 barevných kombinací a to černé, růžové, fialové a v barvě ligh coffee, kterou jsem si vybrala. V balení je 15 kusů štětců a to například štětec na pudr, štětec na blendění, na oční stíny, kartáček na obočí, štěteček na oční linky, na rty atd... 
Štětcová vlákna jsou z nylonu a měly by být hypoalergení. Jsou příjemné na dotek, jemné a hladké.:) 
Štětce stojí na Dresslily necelých 8 dolarů.

I have not many brushes, so I ordered brushes set from Dresslily.I got big package with small package inside with this set I chose brushes in light coffe colour, but in eshop are the next colour: pink, black and purple. In set are 15 brushes. Powder Brush,Foundation Brush,Eye Shadow Brush,Smudge Brush,Eyebrow Brush,Eyeliner Brush,Lip Brush and so on. Brush hair material is from nylon and It should be hypoallergenic. Brush hair material is silky and soft. If you like it, you can buy it around 8 dollars on Dresslily.


Jinak jsem se rozhodla, že zkusím v budoucnu objednat ještě ze Zafulu a udělám menší srovnávačku. I když se jedná o obdobné eshopy, nemají zcela stejnou nabídku a i kvalita se může nepatrně lišit. Byli by jste pro? :) 

Otherwise I decided that I want buy next brushes set from Zaful and I will do comparing. What do you think about my idea?:)


10 komentářů:

  1. Já bych řekla, že mám úplně ty stejné štětce, ale z jiné stránky. Už je používám 4 roky a jsou super, ale musím si koupit jiné :D BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo?:) tak to je svkělé, alespoň teď už vím, že mi chvíli vydrží:)

      Vymazat
  2. super set štetcov :) ja som sa už viackrát sklamala keď som si nejaký štetec kúpila :) teraz mám objednané zo stránky zaful tak snáď budú dobré :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím, že ze Zafulu budou obdobné kvality jako tyto.:) Ale tak uvidíš, s nimi zkušenosti nemám.

      Vymazat
  3. Já jsem si své první štětce zakoupila na ali. a mám je asi pět let, a větší část je u mě do dnes.. Jsou perfektní a drží stále tvar jako při rozbalení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to by mohlo být snad obdobné.:) Z Ali bych také mohla zkusit,ale to bych asi už měla přeštětcováno:D

      Vymazat
  4. Určitě zkus objednat jinde a udělat tu porovnávačku, to bude zajímavé :) Já teda nedám dopustit na štětce z Ali!

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak tak koukám Ali je asi na štětce dobrý.:) tak třeba do budoucna i od tama.:) Jinak určitě zkusím ten Zaful, nebo tak.:)

      Vymazat