...: Slunce v duši/ Sun

sobota 4. března 2017

Slunce v duši/ Sun

Měla jsem pro Vás připravený článek. Byl o mé únavě, o tom jak mě lidi kolem dobíjí energií stejně jako slunce, kterého stále moc není a které miluji.:)
No trošku jsem to zhodnotila a snad poprvé nevím, co pořádně napsat do úvodu. Připadá mi, že únava  šla dneska úplně stranou. Mám skvělou náladu a na spaní nemám ani pomyšlení a když to přijde? Kafe to jistí.!Kdo miluje kafe jako já? 

I had for you new post. It was about my weariness. It was about how people around me give me energy like a sun, which I love. But I deleted this and now I don´t know what I write. I am not tired, I have good mood, very good.:)
t-shirt: Kik; cardigan: New Yorker; Sunglasses: Pepco; earrings: Pepco; neclace: Zaful


Jinak aby to nebylo tak úplně o ničem, dnes vám ukážu svůj další outfit v  hlavní roli se zlatým řetízkem ze Zafulu. Jedná se o tří vrstvý řetízek a různými přívěšky. První je s hvězdičkou, která mi tak trochu připomíná zmiňované sluníčko a tak mi rozzáří den a to i skrz jeho drobné krystalky
Další dva přívěsky připomínají stříšky, nebo části šipky směřující dolů. 
 Řetízek naleznete na Zafulu a to pod pendants necklage. 

But for now I want show you my outfit with one main thing. It is gold necklace from Zaful. This necklace is folded from three layers. The first one is with sun or star and other layer  are with symbol which looks like a rooftop or part of arrow. You can see this necklace on Zaful in category who is called pendants necklace.
Co myslíte, hvězda nebo slunce? A jak se vám líbí tento typ dlouhých více vrstvách řetízků? Za mě jsou úplně ideální na svetry, nebo košile, i když já tentokrát zvolila cardigan s tričkem s dlouhým rukávem.:)
Jinak v brzké době se můžete těšit na další outfity a také recenze na Ryor pivní řadu a na slibovaný Syoss. :) Doufám, že mi světlo už bude přát a alespoň si články budu moct před připravit.

What do you think? Is it sun or star? And do you like this type of necklaces? I think that is a good with jumpers, or with blouses, but I chose t-shirt with long sleeves and cardigan.
Když jsem sepisoval původní verzi vzpomněla jsem si na písničku Slunce v duši. :)
 


15 komentářů:

  1. Moc ti to sluší. Já jsem dnes také měla celkem dobrou náladu a únava šla všechna pryč. Doufám že to počasí nějakou chvíli vydrží. Řetízek je krásný, já v přívěšku vidím spíš hvězdu. Líbí se mi ty kalhoty co máš na sobě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc:) a počasí bohužel moc nevydrželo, dokonce prý bude sněžit...

      Vymazat
  2. Dneska bylo nádherně a taky jsem hodila únavu za hlavu a den si pořádně užila. Celkově krásné počasí mě naplňuje energií. Řetízek vypadá moc hezky a vidím na něm spíše hvězdu. Jinak outfit je pěkný a myslím, že jsi to všechno moc hezky zkombinovala. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Rozpuštěné vlásky ti moc moc sluší :-) pěkný outfit :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Pekný outfit, pristane ti. :) A kávu milujem. ;)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) Opravdu? a také ti dává tolik energie? nebo spíše na chuť? :)

      Vymazat
  5. Very cute outfit!! Love the coloro of that top and that necklace looks wonderful with your outfit!! You are so pretty!!! Great work!! :)

    OdpovědětVymazat