...: BE CREATIV :)

čtvrtek 20. dubna 2017

BE CREATIV :)

Jako dítě jsem byla kreativní, nechci se chlubit, ale vyhrála jsem soutěž v malování ve školce, a i když jsem to dál, než do výtvarky nedotáhla, nemalovala jsem vůbec špatně. Chodila jsem do hliněnky a následně do keramiky. Věnovala jsem se zpěvu, docházela jsem do sboru, kde jsem společně s ostatními zpívala. Hrála jsem na flétnu a vlastně na ní hraji doposud. 
Moje kreativita pokračovala i dále přes druhý stupeň základky. Přestoupila jsem do jiného sboru pod stejným vedením, ale pro větší žáky. 

When I was child I was creative, I won competition in painting in kindergarten. I went to ceramic, I sing in music group. I played on flute. In primary school I went to music group for older children.

A na gymplu, kde jsme se rozhodovali mezi volitelnou výtvarkou nebo hudebkou, zvolila jsem hudebku
Pár let po škole, kdy jsem  se opět hlásila na vysokou školu, vrátila jsem se zpět k výtvarce a docházela na hodiny  na gymnázium, kde jsem dělala pokroky. No na vysokou jsem se přes oborovky nedostala, ale vůbec jsem neskončila na špatném místě, k mému překvapení, jsem byla druhá pod čarou. Na tu dobu, kterou jsem se tužky ani nedotkla to celkem ušlo, ne?

At gymnasium I went to music. After school when I wanted to college I started with painting again, because I did specialization test. I did not go to this college because I failed it.

Výtvarce, hudebce, keramice a v podstatě ničemu se nyní plně nevěnuji, i když občas po papíru sáhnu, nebo flétnu vytáhnu, či si zazpívám.
V poslední době mě chytlo focení...  Vlastně za dobu, co mám blog, jen teď s novým foťákem se to prohloubilo. Baví mě fotit krajinky, broučci, kytičky čím dál tím víc. Z každé podařené fotky mám neskutečnou radost s chci ji sdílet. Věřím, že jsou lidé, kteří mají hezčí fotky, dokonalejší. Prostě perfektní. Ale já jsem spokojená. Nicméně se budu určitě ještě víc snažit a fotky vylepšovat... 

Now I take a photos. I take a photos of flowers, nature, sun and so on. I am happy from my photos. They are not perfect, but I think that they are good. What do you think???
Více fotek naleznete na mém facebooku TADY. :) Fotky, které fotít naleznete v albu LIFE. 

More photos you can find on my FB page HERE.:) Photos are in Life. 

10 komentářů:

  1. Taky jsem jako malý chodil do keramiky. Kdyby byla možnost, tak bych chodil i teď :D Jinak ta fotka měsíce je skvělá! <3

    http://neverforgetneverlookback.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych také chodila :D bylo to super. Jo také se mi líbí, na ní jsem asi nejvíc hrdá :) Bylo to těsně před bouří a docela jsem se bála, že zmoknu, ale stihla jsem to. :)

      Vymazat
  2. Do keramiky jsme snad chodili všichni ze školy. Do dnes si to pamatuji. Focení je skvělý koníček. Ale je třeba na to mít hlavně dobrý foťák.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás bylo jen pár, co chodili do keramiky, kromě ségry jsem tam skoro nikoho neznala.:) Ale byl to super koníček. Na focení mám canon a zatím dobrý je :D tak snad to udělá i něco víc... uvidíme, jak to bude pokračovat.

      Vymazat
  3. je dôležité byť spokojný, fotky sú krásne , držím palce v pokračovaní :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mě taky chytlo focení, dřív to bylo malování, tak jsem zvědavá, co to bude dál :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mě to snad dál nepůjde, spíš bych se mohla vrátit třeba zase k malování:) Uvidíš, kam tě tvá kreativita zavede ;)

      Vymazat
  5. Ja som chodila na výtvarnú a tanečnú, no nikdy som pri niečom neostala dlhšie, než rok. :D

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat