...: DOPLŇKY - ŠPERKY/ ACCESSORIES - JEWELRY

pátek 21. dubna 2017

DOPLŇKY - ŠPERKY/ ACCESSORIES - JEWELRY

Doplňky. Pod toto slovo může spadat mnohé, kabelky, pásky, hodinky, ale také šperky a o nich bych v dnešním článku chtěla rozvést téma.
Jak všichni víme a nejen ženy, ale i mnozí z můžu, tak šperky dokáží ozvláštnit každý nudný outfit a doplnit i ten ne nudný. Vhodně zvolené šperky dokonce dokáží outfit povznést o level výš. Ale jaké šperky zvolit? Například teď na jaře?

What are accessories? I think that bags, belts, watches and also jewelry and now I want talk about jewelry.You know that jewelry are suitable with each outfit. Your outfit will not boring, but extra, special with jewelry, maybe your outfit get higher level. But which jewelry are good? For example in this spring time? 

ROSEGAL
 U mě jednoznačně pro toto období vyhrávají spíše kousky s potiskem květin, nebo v jejich barvě, či něčím, co ve mně evokuje pocit jara, ale i zcela jednoduché, bacis kousky.

Od posledního příspěvku s bižuterii jsem celkem propadla chokerům. Docela se mi zalíbil tento modrý s kytičkami z Rosegalu. Je jednoduchý, má jarní motiv a hlavně je v mé oblíbené barvě a myslím, že by byl pěkný například k šatům. 

I like basic piece, with flower motif or flower print. I feel from this pieces spring. Sometimes I like only basic pieses. From last post with jewelry I like chokers. And now I like this choker from Rosegal. It has flower motif and it is in my favorite colour - royall blue. It is good with dress, maybe with white dress from Rosegal.


ROSEGAL

Co myslíte vy? Volíte šperky/ bižuterii podle období, nebo podle chuti, oblečení, či úplně něčeho jiného?

Which jewelry do you like? 

10 komentářů:

  1. Volím bižu podle typu oblečení, jeho barvy a samozřejmě podle chuti. Ten choker je sám o sobě docela hezký, ale na sobě si ho neumím moc představit. Ale líbí se mi třeba některé svetříky s chokerem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ke svetrům se mi také moc líbí, ale sama je s nimi neumím nosit.:)

      Vymazat
  2. v poslednej dobe veľmi nie som na šperky zaťažená, mám rada jednoduchšie vecičky ale chokre milujem! :) niekoľko ich mám a sú dokonalé

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. chokery jsou super, vůbec se nedivím, že jich máš několik.:)

      Vymazat
  3. Je krásný! Já určitě podle období. V létě nosím jiné kousky než v zimě. Taky podle oblečení a příležitosti.BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  4. Doplňky volím jak podle období, tak i podle nálady. Některé doplňky se třeba na některé období fakt nehodí, například náramky a náhrdelníky jsou většinou u mě sezónní. Choker náhrdelníkům jsem nepropadla ale vypadá to fakt moc dobře a jestli budou moderní i letos, tak si nějaký koupím, líbí se mi takové ty krajkové.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. krajkové jsou krásné, ale některé mohutné se mi moc nelíbí. :) Nicméně, každý má jiný vkus a jsem zvědavá, jestli něco pořídíš.:)

      Vymazat
  5. Vypadá hezky. Já mám nejraději šperky ve stříbrné barvě a nosím je podle nálady. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. podle nálady šperky volím také, hlavně při špatné náladě šperky třeba i vynechám.:) Jinak stříbrnou se nikdy nic nezkazí a takové šperky jsou fajn.

      Vymazat