...: WHY HIM?

sobota 15. dubna 2017

WHY HIM?

Je bláznivý, je praštěný, je skvělý, je plný elánů, důvtipu, je akční, je krásný, je milující, je chytrý, je důmyslný, ale občas má své mouchy a vlastně tak trochu vám připomíná otce, i když je v podstatě úplně jiný a sotva by si s ním rozumněl. A je úplně jedno, jestli to klape, nebo ne, hlavní je, že i vy ho milujete.  A nezáleží na tom, co právě udělá, jak to pokazí, protože víte, že je prostě svůj a to se vám líbí. I když jsou chvíle, kdy by jste ho nejradši zabila.

He is crazy, he is great, he has energy. He is funny, he is action, he is awesome, lovely and clever, but he has also some problems and  you see in him your father, but he is different. And it does not matter if is it ok or not. And does not matter what he is doing now. The main is that you love him. He is amazing.

Tohle vše a mnohé jiné uvidíte ve filmu Proč právě on? Kde se otec nemůže smířit s přítelem své dcery a pochopit,  proč zvolila zrovna jeho. :)
Kdo film neviděl, doporučuji. Kdo viděl  může mi napsat jeho reakce na tento film. Jinak upozornění, ve filmu je použito docela dost sprostých slov, takže komu by to zkazilo podívanou, rozhodně si to nepouštějte.:) 

It is all you can see in film WHY HIM? When the father hate his daughter's boyfriend.
Did you see this film? Do you like it?

Film dávaly přibližně před třemi měsíci v kině a doporučila mi ho moje sestra, která na něm byla s přítelem. :)
Které filmy jste viděli naposled? Máte nějaké typy?:) 
What is your favorite film for now? Do you have some types? 



*all pictures from: google pictures 

6 komentářů:

  1. Ježiš, to vypadá suprově :D Já jsem asi viděla naposledy La la land v kině myslím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. La la land jsem také viděla, ale musím říct, že jsem od něj očekávala více.:)

      Vymazat
  2. Na tenhle film už jsem se chtěl podívat, ale pořád se k němu nemůžu nějak dokopat :D A poslední film, který jsem viděl je Kill Bill.. klasika od Tarantina :)

    http://neverforgetneverlookback.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad brzo a doufám, že se bude líbit.:) Kill Bill moc dobře znám, ale připomněl jsi mi, že bych si ho mohla po dlouhé době zase pustit:)

      Vymazat
  3. Tak tento film jsme si doma také nedávno stáhli a skoukli a byl super, sranda od začátku až do konce. Ještě bych mohla doporučit třeba film Pasažéři :-) to je trocha toho vesmírného sci-fi s dokonalým obsazením :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, na film se podívám. :) mám ráda vesmír, tak třeba mě to chytne.:)

      Vymazat