...: Top??? Podprsenka???/ top or bra?

pátek 12. května 2017

Top??? Podprsenka???/ top or bra?

Dnes bych vám ráda chtěla ukázat kousek, který mi před pár dny přišel a který nevím jak přesně nazvat. Někdo tento kousek vnímá jako součást spodního prádla, někdo jako typ oblečení, spíše tílka a v sekci tílek je dokonce i na Rosegalu. Možná si pamatujete, že jsem ho již ukazovala ve svém wishlistu... Ačkoliv jsem si nebyla touto "podprsenkou" tak úplně jistá, zkusila jsem si ji objednat, i přesto, že na eshopu byla pouze uni velikost a já s tou velikostí mám docela problém... no risk je zisk a nebo taky ne, že :).

Hi today I want show you my new bra or maybe top?? I don´t know what is it, but on Rosegal is it this piece between t-shirt and tops. What do you think about it? Bra or t-shirt?
Maybe you saw this in my wishlist here... I did not sure about piece, because it is universal size, but I ordered it. :) 


Dlouho jsem po podobné věci pátrala a tak jsem se odhodlala a "podprsenku" objednala. A jak jsem spokojená? Došel mi krajkový kousek, který nikde neškrtí, přes záda je akorát... jen ta velikost... 
Pokud se vám podprsenka zamlouvá, máte velikost odhadem C, máte rádi pohodlí a neobyčejné prádlo/ topy  najdete je přímo ZDE na Rosegalu. :)

I want it for long time and now I have it. And how I satisfied with this? It is nice and comfortable laced piece. But size... I think that it is maybe C and it is smaller than I have, but it is good!:) If you like this you can order similar piece on Rosegal.
 
Máte podobné kousky rády? Máte už s takovou podprsenkou zkušenosti? Objednávali jste ji z eshopu, nebo zakoupili někde na prodejně? 

Do you like similar pieces? Do you have this bra? Did you order it from eshop or do you bought it in shop? 

Long sleve minidress... 

8 komentářů:

  1. Já mám něco podobného ale v bílé barvě a řekla bych že je to spíš jako podprsenka než top ale pro ty co mají ploché břicho a jsou hubené bych se toho nebála vzít jako top. Já jsem ten první typ člověka, já na to nosit jen tak mohu zapomenout :(
    Rosegal má spoustu pěkného oblečení. Jak je to tady s poštovným?

    OdpovědětVymazat
  2. veľmi pekný kúsok, ale zarazilo ma, že majú len uni veľkosť? to je fakt len na určité a najmä chudé typy postavy, neviem si predstaviť, že mne by sadol :)
    Drew's beauty

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych to tedy asi brala spíše jako součást spodního prádla :) Kousek je to moc hezký, jen to teda moc nevymysleli s tou velikostí :/

    Pauline’s Tiny World♥ | První blogová giveaway!

    OdpovědětVymazat
  4. Je škoda, že mají jen uni velikost. Tenhle kousek bych brala jako podprsenku, ale kdybych byla hubenější a více sebevědomější, asi bych se nebála si to vzít i jako top. Záleží asi na typu člověka. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Ta je moc hezká, v zimě bych ji brala pod svetřík, v létě klidně samotnou :D Já mám jen krajkové bralety, které nosím jako podprsenky, a kupovala jsem je v HM :)

    OdpovědětVymazat
  6. milujem takéto spodné prádla ♥ 2ks mam doma

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Very beautiful!! It will look amazing on you!!

    OdpovědětVymazat