...: Líčení/ MAKE-UP

středa 5. července 2017

Líčení/ MAKE-UP

Mám pocit, že jsem nikdy takový článek nepsala, nikdy jsem vám neukázala v plné kráse své líčení. Nechci říkat, že jsem profík, pravdě podobně ani nikdy nebudu, nemám tolik dekorativky, nechci do ní vrážet tolik peněz a ani  nějak extra dlouho nevydržím u makeupových tutoriálů.
Líčím se téměř každý den, víkendy někdy vynechávám a nebojím se vyjít bez líčení. Ale baví mě to a líbí se mi, když si na obličeji některé části zvýrazním a naopak některé nehezké věci schovám, i když moc problematickou pleť nemám
Když je čas a chuť,  zkusím experimentovat a zkusím jiný makeup, než ten který mám nejoblíbenější - ten vám někdy také ukážu. 
Minulý týden se mi experiment celkem zdařil a chci se s vámi o něj podělit. Tak tedy...

I have feeling that I did not  write a similar post, I never showed you my makeup. I am not profiessional in makeup and I will not. I don´t watch for long time makeup tutorials, I have not much decorative cosmetics, but I love cosmetics products and makeup, so I decided that I show you today one of my make up. 


Nejdříve produkty, které jsem použila...
Makeup: 1. Make - up cover Dermacol; 2. Tvářenka/ Powder blush - NYC - 650 NotLiTa Pink; 
3. Rozjasňovač/ Highlighter - trend IT UP - 020
Oči/ eyes: 1. báze pod oční stíny/ eyeshadow base - Essence; 2. Stíny/ eyeshadow - Freedom - Nude Matte; 3. stíny/ eyeshadow -Maybelline NY - I love Lilac; 4. duo stíny/ double eyeshadows - Essence - 03 Edward or Jacob - purple; 5 Linky/ liners - Cat´s eyes liner miss sporty; 6. Řasenka/ mascara - studio lash The Miaown look - miss sporty; 7. Stín a gel na obočí/ shadow and gel - Brown this way - Rimmel
Rty/ lips: Provocalips 16HR - 6
Celkový makeup/ My makeup... 



7 komentářů:

  1. Líčení máš moc pěkné. Taky o víkendu líčení vynechávám a nebojím se vyjít ven bez makeupu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Náš krásné řasy, myslím si že je ani malovat nemusíš :-) Já se maluji taky především proto že mě to baví.

    OdpovědětVymazat
  3. V líčení a tak se vůbe nevyznám, ale sluší ti to :)

    http://neverforgetneverlookback.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Líčení je krásné a moc ti sluší :) Závidím ti, že se nebojíš vyjít ven nenalíčená, já i když se líčím čím dál tím míň, nenalíčená bych si vyjít ven netroufla, respektive bych se (zatím) necítila vůbec dobře :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. krásne líčenie, akurát ja mam rada ked sa obočko nemaluje ked je len tak prirodzene ale inak ti to sekne ;)

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat