...: Horn, Hollabrunn a Freeport/ Horn, Hollabrunn and Freeport shopping centre

čtvrtek 17. srpna 2017

Horn, Hollabrunn a Freeport/ Horn, Hollabrunn and Freeport shopping centre

Před  třemi týdny se náš taťka rozhodl navštívit Rakousko
Z domů jsme vyjeli těsně před obědem, oběd byl v plánu po cestě. Zastavili jsme v Jaroměřicích. Hned poté, co jsme vyšli z auta  se mi rozpadli boty. Hm to pěkně ten den začal... Lehce otrávená, jsem šla s našimi do dobře vypadající restaurace Corrida se skvělým menu, na který se nám přímo sbíhaly sliny. Obcházeli jsme stoly a hledali místo, během chvíle k nám přiskočila číšnice s tím, že jestli se chceme najíst, bude jídlo asi za hodinu a půl.  Přesídlili jsme tedy do Hotelu Opera..Další zklamání, ceny vyšší a salát, který byl slibován venku v menu, nedělali, hm vlastně větší část z toho nedělali, ale hlad už byl velký a tak jsme se tam najedli.

Before three weeks my father decide to visit Austria. We left out home before lunch and we had lunch in Jaroměřice nad Rokytnou. In Jaromeřice we had problem with lunch, because in one restaurant was not food in this time and in next restaurant was food more expensive and they had not salat which I wanted, althought they desribed about this salat on menu list. They told me, that they did not prepare it.

Připravena na cestu: kraťase na převlečení, voda s citronem a chia semínky, zelenin s ovocem, brýle, kosmetika a kapesníky.


Docela naštváni z obědu jsme vyrazili směr Freeport nakupovat!!! Překvapení. Terannova, na kterou jsme tak moc vsázeli měla oblečení pouze pro mě. Ceny krásné o tom žádná. Ale největší velikost L. Mamka a taťka si nic nevybrali. Prošli jsme tedy celý Freeport. Taťka odešel s trikem z Kenvela a mamka tak akorát zklamaná. Nasedli jsme do auta a jeli do Hollabrunnu do Intersparu nakoupit si rakouské potraviny, které jsou kvalitnější a chutnější než naše

We were angry but our trip did not finished. We went to Freeport shopping centre. It was suprised. We enjoyed for shopping in Terannoa. In this shop was only thing for me only in size L, not for my mum and dad. They were dissaponint. After this my dad bought t-shirt in Kenvelo, but clothes for my mum was not anywhere. The next step was Interspar in Austria in Hollabrunn. We wanted  buy some quality food from Austria. They have more quality food then we.
Záchodovka :D

Z Holabrunnu jsme jeli do nějakého městečka podívat se na zámek, jelikož byl zámek zcela uzavřený, přejeli jsme do blízkého Hornu, kde byl sice zámek také uzavřený, ale byla možnost si prohlédnout zámecké okolí. Na to jak jsme s mamkou byly znechucené, kam nás to taťka táhne, jsme byly mile překvapeny. Okolí bylo krásné a městečko taky, v podvečer mělo takovou zvláštně romantickou atmosféru. Hned jsem si vzpomněla na přítele... 

From Hollabrun we went to some city to look on the castle.But this castle was private so we went to next city. Castle in next city was also privat, but there was many things which we could watch. The city was beautiful. So romantic.
Cestou zpět z Rakouska jsme opět zastavili ve Freeportu, chtěla jsem si vyfotit a natočit celé okolí. Strašně mě fascinuje zeměkoule, letadlo a draci. 
Dali jsme si zmrzlinu, koupila jsem křečkovi závěsný domeček, z kterého jsem měla největší radost a jeli jsme domů. Hned doma jsem na sebe navlékla věci z Terranovi a šla s našimi na  pivo. 
Nakonec musím říct, že to byl moc pěkně strávený den

Our next step was Freeport again. I wanted to take photos of plane, globe and dragons. We gave ice cream.  and I bought house for my hamster and I was happy from this. At home I took things from Terranova and we went to pub.
Video na Youtube/ on my Youtube channel: 

1 komentář:

  1. Krásný výlet, i když docela dost zklamání, okolí muselo být nádherné. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat