...: A zase ty brýle/ sunglasses again

úterý 5. září 2017

A zase ty brýle/ sunglasses again

Jak už mnozí víte má závislost na brýlích je docela velká. Má sbírka brýlí obsahuje kolem 10 kousků a já stále nemám dost
V pátek jsme byly s kámoškami v Olympii a já zase neodolala. Výprodej brýlí. To bylo něco pro mě. Odnesla jsem si nové brýle za úžasnou cenu 29 korun z New Yorkeru. No nekupte to, když to stojí tak málo a navíc vám skvěle sedí a máte závislost, že???

Maybe you know that I love sunglasses and I have a lot of them at home. I have aroud ten pieces of sunglasses and I still want new.On friday we were with friends in Olympia shopping centre and there were sales of sunglasses so I bought one in New Yorker for 29CZK.

NewYorker

Už si říkáte že jsem fakt závislák? Pokud stále ne, prozradím vám, že mi přibyli ještě jedny brýle do sbírky a to ze Zafulu. Opět jsem podlehla trendy brýlím ze Zafulu .
 Brýle za dolar a kousek? (Teď jous už dražší...) Pecka! Takhle se nakupuje a takhle se hromadí :-D Jo jsem lehce šílená, ale mám radost a to je hlavní. :) Přeji vám pěkný den a zítra na viděnou s dalším článkem z Německa.;)

I have dependency on sunglasses. I ordered another one from Zaful, because it was costed around 1 dollar and it is so trendy and stylisch. I am happy from my sunglasses.I wish u a nice day and tommor
ow I will add next post from Germany. 

5 komentářů:

  1. Ty druhé brýle mám v růžovém odstínu :-) už se mi ta moje sbírka taky trochu zvětšuje :-D
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  2. love all the sunglasses :D

    have a nice day
    www.luchluchcraft.com

    OdpovědětVymazat
  3. Vzhledově jsou opravdu krásné. :) Ale já mám s brýlemi problém, že mi jich většina nesluší, takže i když jsou fakt parádní, asi je vynechám.
    Katarina

    OdpovědětVymazat