...: Můj Černý pátek/ my Black friday

čtvrtek 23. listopadu 2017

Můj Černý pátek/ my Black friday

Držte se, nákupní horečka začíná. Obchody narvané, reklamy eshopů křičí black friday. Obrovské slevy, takové, které jen tak neuvidíte. Poštovné zdarma... ALE??? Platí to všude? Jsou obchody a obchody... 
 A teď hezky od začátku. Black friday jsem nikdy neřešila až do minulého listopadu, kdy jsme si skvěle nakoupily v Teranově ve Freeportu. Slevy nás na tolik zaujaly, že jsme si slíbily, že další rok nás tento den/ období nákupů nenechá chladné a to také nenechalo... 

It will be black friday. Shops and eshops are full of advertisiments with black friday. Big discounts. Free shipping... BUT??? They are one shops and other shops...
I heard about Black friday last november, when we visited Terranove in Freepor. We liked discounts so much that we promised togethher thad next year we will wait for this time.




Už od pondělí sjíždím pohledem jednu internetovou stránku za druhou, blíží se Vánoce a tak je fajn mít přehled a využít těchto dní, ale...
Nechci jmenovat, nicméně mě překvapilo u některých eshopů, že se tváří, jak to strašně prožívají a nakonec, když člověk klikne na reklamu zjistí, že pošta je jen u těch nejdražších značek zdarma, nebo je s nějakým omezením, a to samé slevy. Pokud budete nakupovat a nejste v tom zběhlé tak jako já, určitě se vyplatí, podívat se na stránky důkladně.

From monday I check eshop, because It will be Christmas is good to know about discounts.
I don´t speak about one eshop, but I saw a many eshops which have in advertisement, that thay have free shipping and big sales, but they have discounts only for some things and free shippinng only over some amount. 
Sweater: Zaful; t-shirt: no name; jeans: Kik; shoes: Deichmann; earrings: Primark; necklace: New Yorker; handbag: Zaful (on one of next photo)
Vzpomínáte si na můj poslední wishlist? Přála jsem si moc tento svetr, a? Mám ho!!! Ačkoliv je kratší než jsem předpokládala, je skvělý, nádherný, originální. Funguje trochu jako teplé bolerko, či croplej svetr. Pokud se vám líbí, tak najdete na Zafulu, či podobných čínských eshopech.

Do you remember for my last wishlist? I wished this sweater and? I have it!!! Althought I thought that it will be longer, is it amazing and original. It´s look like bolero or  a warm crop sweater. If you like this, you can find it on Zaful.

8 komentářů:

  1. Já těchto slev už využila a uvidím, co ještě do neděle nakoupím. Zítra se chystám do města s kámoškou, tak doufám, že mě něco zaujme. Jinak svetr je moc krásný. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem bohužel na černý pátek zapomněla a "vše" utratila na začátku měsíce :D Jediné co., tak jsem využila slev na answears, kde jsem nakoupila pritelovi dárky k Vánocům :)
    Jinak Outfit je moc hezky :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  3. Great post! Can you follow me? i follow you (GFC) http://casaninnamamma.blogspot.it/2017/11/zaful-thanksgiving-shopping-tips.html
    thank you !!!!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Nice sweater.... love the pearls!

    https://dinamighty.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Svetřík s perličkami je moc hezký a barva ti sedne :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. Takto originální svetr jsem dlouho neviděla a musím říct, že se mi to i docela líbí :-)

    OdpovědětVymazat