V sobotu jsem se pustila do pečení další hrníčkové buchty, pro změnu ze špaldové mouky, kterou jsem zkoušela poprvé a musím říct, úspěšně. Buchtu jsem doplnila vanilkovým pudinkem a mraženými borůvkami.
On saturday I baked mug cake, for change from spelt flour, which I tried at first time and I have to say that it was successfully. I added vanilla pudding and frozen blueberries.
Ingredience/ Ingrediens:
2 hrníčky špaldové mouky, půl hrnku třtinového cukru, balíček prášku do pečiva, dvě lžíce hořkého kakaa, kapka oleje, bílý nízkotučný jogurt, mléko podle odhadu, dvě vejce
vanilkový puding, půl litr mléka, dvě lžíce třtinového cukru
2 mugs of spelt flour, half mug od brown sugar, 1 packet baking powder, 2 table spoon dark cacao, drop of oil, white low fat yoghurt, milk, 2 eggs.
Vannila pudding, half liter milk, 2 table spoon brown sugar
Postup/ procedure:
Všechny ingredience smícháme dohromady, stranou ponecháme pouze pudding, dvě lžíce třinového cukru a půl litru mléka, který si podle postupu na sáčku připravíme až po upečení těsta.
We mixed all ingredients without half liter milch, 2 tablespoon brown sugar and vanilla pudding. We make pudding according to procedure on packet of pudding after baking. We pour pudding on dough.
mmm!! So tasty <33
OdpovědětVymazatMňam, to musí být výborné. Hrníčkové recepty mám ráda. :-)
OdpovědětVymazatwelcometomyworld
Bylo to moc dobré. :) Chutnalo to i mé sestře a to moc ode mě sladké nemusí, protože je to podle ní úplně všechno "bio" :D
VymazatNemám ráda ty suché buchty, takže tato vypadá skvěle a musí chutnat ještě lépe. Moc Ti děkuji za inspiraci a recept, někdy zkusím upéct.
OdpovědětVymazatNela z blogu Růžová rtěnka
Jů jsem ráda, že zkusíš, snad ti bude chutnat. :) Také moc nemusím suché, ale občas si něco dám.
VymazatGreat post dear!
OdpovědětVymazatI like your blog so much!
Following you from now :)
I will be very happy if you follow me back :)
My blog - http://www.valeriianest.com/
thank you very much. :)I check your blog.
Vymazat