...: Čokoláda/ Chocolate

čtvrtek 22. března 2018

Čokoláda/ Chocolate

Čokoláda, mléčná, bílá, hořká, s oříšky, jahody či jinou náplní. Je pro mě naprostá slast. Po jediném čtverečku chci další a další a snad nikdy nemám dost. Kdybych se jakž takž nehlídala, řekla bych, že ze mě bude brzo váleček a to díky ČOKOLÁDĚ! Naštěstí ne vždy může čokoláda znamenat hřích a i přesto vás může potěšit a řekněme i rozmazlit. :) 
V dnešním článku vám představím čokoládovou slast v podání tělového peelingu od Saloosu

Milk chocolate, white chocolate, dark chocolate, chocolate with nuts, with strawberries or with something else. It is fantasy. After one piece I want more. 
Luckily chocolate have not sins and it can pleasure for you or pampering.

Tělový peeling se nachází v malé uzavřené nádobce o hmotnosti 140 ml. Na přední straně je popis produktu a na zadní, jak už to bývá popis. Po otevřený je nejdříve k vidění malá krytka. Po sejmutí této ochrany na vás vykoukne bílá, lehce krystalová hmota s lahodnou vůní mléčné čokolády. Při pomyšlení na vůni, si lze představit, jak se vám čtvereček pomalu rozplývá na jazyku. 

Body peeling is in small jar. It has 140ml. On the front side is inscription Saloos and on the back side is decription. When you open this jar you see small protecting coat. And under this is white crystaline mass with fantastic chocolate smell. 


Největší potěšení nastává v době koupele, kdy se vám postupně začne bílá hmota při jemném masírování rozpouštět na těle. Při masírování lze lehce cítit částečky mořské soli. Nejedná se o nic nepříjemného a tvrdého a při koupeli se docela rychle začnou rozpouštět. I přesto doporučuji vanu po sprchování opláchnout.  
Peeling je příjemný, voňavý, nemastný. Pokožka je voňavá a hebká na dotek.  Peeling doporučuji!

It is perfect in bathroom, when this mass dissolves on your body. You feel small pieces of sea salt. It is not unpleasant.Peeling is nice, with good smell, not greasy. Skin is odoriferous, silky on touch. I recomend this peeling.

Popis od Saloosu
Harmonizující směs výtažků kakaových bobů, bělostných krystalků mořské soli a svěžího bio kokosového oleje pokožku zjemňuje, zvláčňuje a prosycuje vůní čokolády. Obrušováním z ní odstraňuje odumřelé kožní buňky, což přispívá k lepšímu vstřebávání účinných látek z masážní směsi, která ošetřuje i příznaky celulitidy. Potěšte své smysly jemnou čokoládovou vůní, která se rozprostře spolu se solným peelingem po mokré pokožce. Jemná masáž ji zdravě prokrví a osvěží. 
Znáte tento peeling? Také milujete čokoládu, či vůni čokolády? 
Do you know this peeling? Do you love chocolate or chocolate smell?

18 komentářů:

  1. Taky ho mám, ještě jsem ho nezkoušela.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak až zkusíš, uvidíš jak je skvělý. :) Hlavně ta vůně!

      Vymazat
  2. Tyto peelingy jsou úžasné, taky jsem si je oblíbila. Vůni čokolády v kosmetice miluji. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Jee, tak to je něco pro mě, peelingy můžu navíc čokoládová vůně je topka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já peelingy doposud moc nepoužívala, ale tímhle zlatíčkem se to dost mění.

      Vymazat
  4. Tak tá vôňa musí byť dokonalá! :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  5. Mmmm it looks great *_*

    http://makeyourperfectstyle.blogspot.ba/

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Tento peeling bych ráda chtěla vyzkoušet už opravdu hodně dlouho, tak snad se mi to už letos konečně podaří, tak moc mě láká :)

    OdpovědětVymazat