...: Můj první cheesecake/ my first cheesecake

sobota 31. března 2018

Můj první cheesecake/ my first cheesecake

Zdravím vás, dnes jsem si pro vás připravila článek na ne velikonoční recept - tedy na zcela obyčejný a velice chutný. O co se jedná? Jak již název napovídá, jedná se o cheesecake. Oficiálně můj první. Ačkoliv jsem ještě nevychytala všechny mouchy, celkem se mi povedl a všem chutnal. Doufám, že zachutná i vám. :)

Hi today i have for you cheesecake. 



POSTUP/ METHOD
Nejdříve si připravíme těsto. Smícháme všechny ingredience a nalijeme do dortové formy. Necháme péct na 180 stupňů tak aby těsto nelepilo. Mezitím si připravíme náplň, vše kromě čokolády smícháme dohromady, přidáme smetana fix aby nám krém  držel (já ho nepřidala, ale bylo by to s ním lepší), do náplně vlijeme roztavenou čokoládu a celé to dáme do ledničky. 
Jakmile je těsto upečené pouze na něj natřeme krém a necháme vychladit. Pokud vám těsto hodně nabude, můžete jej vydlabat jako já a udělat rádoby "krtkův dort". Přeji všem dobrou chuť. 

First, prepare a dough. Mix all the ingredients and pour into the cake mold. Bake 180 degrees so the dough does not stick. Meanwhile, we prepare the filling, we mix everything except the chocolate mix together, add the cream fix to keep the cream  (I did not add it, but it would be better with it), and you add  molten chocolate and put it all in the refrigerator.
Once the dough is ready, just smear the filling and let cake cool down. If the dough is big, you can make it like me and you can goouge out dought and you put it on filling. 

Máte rádi cheesecake? Pečete jej také? :) 
Do you like cheesecake?

13 komentářů:

  1. Ale vypadá dobře, hned jsem dostala chuť. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Nice post ^_^

    I'm new, would you like to follow each other? If you like please lieve comment and I follow you back :))

    New post
    https://sassyprimadonna.blogspot.rs/

    OdpovědětVymazat
  3. Já cheese cake ještě nezkoušela, ale asi to někdy napravím:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá skvěle :) cheesecake mám hodně ráda :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem dělala cheesecake jednou a povedl se. Dělala jsem světlý bez kakaa a s vanilkovým pudingem. Riccota je dobrá, ani by mě nenapadlo ji tam dát.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ten mohl být také skvělý. No já si hledala právě strašně moc receptů na fitness cheesecaky a riccota byla trochu zdravější verze. :)

      Vymazat
  6. Miluju chesecaky, já dělám různý varianty, aji bez riccoty nebo mascarpone. Tvůj recept se mi líbí, ráda vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat