...: Sprchový olej s vůní erotiky/ Shower oil Erotic

úterý 13. března 2018

Sprchový olej s vůní erotiky/ Shower oil Erotic

Aktuálně se nacházím pod dekou, v posteli, opět na mě padla únava z chřipky, díky které jsem byla tak dlouho ne aktivní na blogu, ale také Facebooku, Instagramu. Z vyčerpanosti jsem zanedbala nejen vás moji milý čtenáři, ale také povinnosti do školy, kterým je zapotřebí se věnovat, protože státní zkoušky a termín odevzdání mé bakalářské práce se rapidně blíží. 
Každopádně, ačkoliv z postele a ještě ne zcela plná síly, se vracím s novým článkem a to rovnou recenzí na Sprchový olej od značky/ firmy Saloos, která se zabývá výrobou aromaterapeutické biokosmetiky a masážních olejů

Actually I am under blanket in my bed, I am so tired again from grippe. Because of it I was not active on my blog, Facebook or Instagram or at school. 
Althought I am not health now, I write new post about schower oil by Saloos which makes aromatheraphy biocosmetics products and massage oils.

Popis výrobku od Saloos
Orientální esenciální oleje santalové dřevo, ylang-ylang a další, harmonizují tělo i smysly a navozují pocit vzájemné blízkosti. Olej jemně smývá pot i nečistoty, pokožku zvláčňuje, vytváří na ní jemný ochranný film a tím zabraňuje jejímu vysušování. 

Describition by Saloos
Oriental essencial oil santal wood, ylang - ylang and more, harmonizing body and thought and it makes feelings of mutual proximity. Oil softly wasch sweat and impurities, softens skin, it makes a soft filter and it protects against dry skin.

Ačkoliv erotika navazuje spíše na partnerské sblížení, podpořené afrodiziakem složení, byla jsem spíše zvědavá na vůni, kterou jsem doposud neznala, a která mi neuvěřitelně připomíná určité vůně při saunových rituálech, takové vůně, které napomáhají při relaxování duše i mysli, a dokáží uvolnit nahromaděné napětí.
Vůni nedokáži blíže specifikovat, nicméně je velice příjemná, zajímavá a neotřelá
Celkově mi sprchový olej vyhovuje a to nejen kvůli vůni. Olej se snadno smývá z pokožky, nezanechává ji mastnou. Pokožka je dlouhodobě krásně voňavá (i několik hodin) a hebká na dotek. 
Sprchový olej můžu vřele doporučit všem, kteří si zakládají na kvalitní kosmetice a mají rádi voňavé koupelové radovánky. :) 
Jestli je afrodiziakální vám říci zatím nemohu, to teprve na vyzkoušení čeká.:) 


I wanted this oil because I was interested about the smell, becuase I did not know it. The smell is amazing, original and it is similat like a smell in saunas rituals, relaxating for body and thought.
I like this shower oil. It is easy  wasch it from skin. It is not so greasy. The smell is long lasting ( a few hours on your skin) and the skin is nice after using.
I can recomend this oil. 
If it is afrodiziak I don´t know, but I want try it. 
Kosmetiku od Saloos sežene na různých internetových e -shopech, ale také v drogerii DM. 
You can buy it on many e-shops or in DM drug store.

13 komentářů:

  1. Wau, ten vypadá moc dobře :) no dej vědět, jestli je afrodiziakální :D

    OdpovědětVymazat
  2. Saloos kosmetiku mám ráda a jejich olejíčky do koupele si kupuji ráda a taky bych byla zvědavá na vůni :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. Ja by som sa práve bála, že moja pokožka bude mastná ale ako píšeš, tak vyzerá, že nie. Ešte som s nijakým takýmto produktom nemala skúsenosť tak ak to niekde uvidím tak rada vyskúšam :)

    Klaudia Duranova

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, to vypadá zajímavě, nikdy jsem o tom neslyšela :D olejíčky do koupele mám ráda :)

    OdpovědětVymazat
  5. O tomhle olejíčku jsem nikdy neslyšela, ale ze stejné řady mám holící olej a ten je fajn.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na holení by také nemusel být špatný. :) Třeba příště.

      Vymazat
  6. Interesting post my dear!

    https://elenabienvenido.blogspot.com.es/

    OdpovědětVymazat
  7. Měla jsem s jinou vůní a jen si ho chválím. :) Saloos je dobrá značka.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat