...: Ze života studenta/ student life

čtvrtek 1. března 2018

Ze života studenta/ student life

Je čtvrtek, což znamená, že nemusím do školy, protože studuji poslední semestr tříletého studia a máme méně hodin, zaplať za to. Vstávat nemusím, ale přesto mi v 8:10 zvoní budík. Chystám se do fitka. Snídani volím ovesnou kaši s ovocem a samozřejmě čokoládou. Ta nesmí chybět. Balím si pár svých švestek, házím je do kabele a vyrážím za Hančou, která na mě již pár minut čeká před domem. Jo jdu zase pozdě. Nikdy nemůžu přijít alespoň o minutu dřív... Kolikrát mi to až hlava nebere.

It is thursday. It means that I don´t have to go to school, because I am in last semester. We have not so much lessons. I don´t have to  wake up, but I wake up in 8:10 AM. I go to fitness center. I have oat meal with chocolate for breakfast. It is not so good without chocolate. I take my things and I go with Hanka to fitness center. I go late. I never go earlier...
Coat: second hand; scarf: no name; handbag: Primark, sweater: F&F; sunglasses: Croatia; leggins: no name; shoes: Deichmann, earrings on next photo: Juvelora

Ve fitku jsme dvě hoďky, zvládám i to, co běžně nezvládám, protože Hanča chce zkusit vše. Ok, jsem vyřízená, ale spokojená, že jsem se zase hejbla, protože ta pizza, buchta a čokoláda z předešlých dnů musela alespoň lehce dolů. I když je to málo, mám ze sebe zase dobrý pocit, jen se zítra z postele s těží zvednu. 

In fitness center we are two hours. I try every things which I have not do usually. Hana want try everything. Okey, I am exhausted but satisfied, because I ate pizza, rolls and chocolate last days. I have good feelings from fitness center.

Ve městě obíháme pár obchodů. Sháním obálku abych mohla poslat během pátku balíček. Mimo jiné se zastavuji v lékárně, odkud si odnáším strašně pěkně barevné tabletky na žaludek. Pálí mě žáha. Zase! Když už jsem u toho, jsem tady jediná??? Zdá se mi, že tímto problémem v poslední době trpí kde kdo... 
Po lékárně končíme v potravinách, kde sahám po rádoby dietním - chápejte zdravém jídle. Poté následuje cesta domů. I když se můj domov nenachází zrovna několik kilometrů od centra, umírám zimou. Je mínus deset a fouká studený vítr, čepice nikde - děravá zůstala doma.

In center I visit a few shops. I need envelope, because I am going to go to post office. I visit also pharmacy, I bought colourful pills for my stomach. I have problems with heartburn. Do you have also problems with this? After pharmacy we go to shop with food. I take healthy food. After this I go to the home and althought my home is near I have probles with very cold weather, because it is minus ten.


Naštěstí už jsem doma, vařím oběd, zapékám brokolici, kterou miluji, dávám si proteinovou tyčinku, protože je hrozně fajn po fitku a zapíjím ji kávou. Poté usedám k notebooku a píšu tento článek. Mám za sebou skvělé aktivní dopoledne... Což je super. A teď můžu pokračovat, jako pilná studentka odpočinkem a taky samozřejmě bakalářkou, protože dva měsíce, jsou dva měsíce a ono to letí!!!

Luckily I am at home, I cook my lunch - broccoli, which I love. I eat protein bar, because it is so cool after fitness center and I drink coffee. I spend active morning. It is super. And now I will be like a student because I have to do my bachelor work and also I have to rest....

Outfit tvoří hnědá bunda, která je v mém šatníku horkou novinkou, péřová není, ale když dám pod ní dalších deset vrstev, je mi fajn.;) Zbytek asi už netřeba popisovat. 
Jinak k válenkám, nelíbí se mi, jsou anti sexy, ale v těch arktických mrazech opravdu zahřejí, navíc jsou pohodlné a takové papučkovité. Kdo je má, ví o čem mluvím.

In my outfit you can see my new brown coat/ jacket. It is not good for this cold weather, but it is fine and I like it. By the way these shoes are non sexy and not beautiful, but it is warm and comfortable. Who has these shoes know them. 

15 komentářů:

  1. Já bych se asi z postele tak brzo nevykopala, kdybych nemusela do školy nebo do práce. S pálením žáhy naštěstí problémy nemívám. Outfit je pěkný a taky teď nosím teplé boty, i když se mi moc nelíbí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. taky bych se měla odhodlat a jít konečně do fitka, ale v té zimě se mi vůbec nechce :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec se nedivím :D já pěkně promrzla a teď jsem byla 14 dní nemocná.

      Vymazat
  3. Mňa teda občas žáha páli a vôbec neviem prečo. Outfit ti veľmi pristane :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A není to příjemný vid? :( Mně to většinou spouští nějaká jídla...

      Vymazat
  4. Outfit je moc hezky a moc ti to sluší :) Joo aktivní dopoledne jsou fajn. Člověk ma pak pocit, ze toho stihl hrozně moc :D

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! :D a navíc je člověk pak takový nabitý energií. :)

      Vymazat
  5. Wow!! You look beautiful <33 Lovely photos :)

    OdpovědětVymazat
  6. tá šatka je dokonalá :) inak ja tiež v tých mrazoch vždy nosím čo najteplejšie oblečenie a obuv a je mi úplne jedno, ako to vyzerá :D

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D já ještě tak desatero svetrů a vypadám v tom jak hroch, ale je mi fajn:D Jsem ráda, že se mnou sdílíš názor na teplé oblečení.

      Vymazat
  7. Moc ti to sluší, hlavně mi k tobě sedí ta hnědá bunda. Cvičení je fajn, najednou člověk zjistí kolik energie v sobě najednou má.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji.:) Já si ji strašně oblíbila, jen není tak moc teplá, jak bych potřebovala.

      Vymazat