...: Caffe Latte

úterý 24. dubna 2018

Caffe Latte

Milujete kávu? Upřimně já bych si bez ní už nedokázala představit život. Je to nakopávač, lahůdka, potěšení, rutina. Výtečná chuť a nádherná vůně. 
Z důvodu mé lásky ke kávě jsem si vybrala od Saloosu kokosovou péči s vůní Caffe Latte

Do you love coffe? Honestly I can not live without coffee. It gives me energy,  it is my daily rutine. So tasty and amazing smell. 
Because I love coffee I have choosen coconut care with Caffe Latte by Saloos. 

Kokosová péče se nachází v průsvitném kelímku s etiketou. Na víčku je nápis Saloosu - u mě už příliš nelze vidět... Po otevření na vás vykoukne ochranná krytka, pod kterou se skrývá bílý parfémovaný kokosový olej s nádherně silnou vůní. Olej lze přirovnat konzistencí i barvou k běžnému kokosovému oleji, ale pozor! Nejedlé! Pouze pro péči. 

Coconut care is in tranpsarent dose with etiket. On cover you cand find inscription Saloos. After opening you see  paper and under this is white coconut oil with amazing strong smell of Caffe Latte. It looks like a ordinaly coconut oil, but you can not eat!!! It is only for care. 

Ačkoliv je olej poměrně mastný, používám ho převážně na obličej, občas se mi objeví suché místečko, které pak krásně promastí. Navíc, pokud si dám olej před spaním, nádherně mi pleť přes noc relaxuje a troufám si říct, že i mysl, kterou vůně uvolní. 
Olej je vhodný nejen pro pokožku, ale také pro unavené vlasy. 

Althought oil is greasy, I use this for my skin on my face, because I have sometimes dry skin on face. And when I give oil on my skin before sleep, my skin relax and my thoughts too. 
Oil is suitable for skin and also for tired hair.

Popisek ze stránky/ from website
Schoulete se do mazlivé, omamně vonící náruče, která vás zahrne svou laskavou péčí. Provoňte kůži esencí caffe latte rozpuštěnou v hutném kokosovém oleji. Nechte si zdát krásné sny o dálkách, útulných pražírnách kávy a bělostném mléku, které naplno zavlaží a pohladí vaši pokožku. Složení bio kokosového oleje lisovaného za studena s přidaným extraktem voňavých kávových plodů přispívá k dobré náladě, zároveň bohatě zásobuje pokožku na povrchu těla. Aktivující kombinace voňavých látek vtíraná do kůže celkově harmonizuje. Vhodný ke každodenní péči o pokožku i k relaxační masáži.

Roll yourself into a cuddly, smelling scent that will include their kindly care. Make the skin perfumed caffe latte dissolved in dense coconut oil. Let yourself dream beautiful dreams of distance,which  caress your skin. 
The composition of cold pressed coconut oil with added extract of fragrant coffee beans contributes to good mood while also providing rich skin to the surface of the body. Activating combinations of fragrances rubbed into the skin generally harmonize. Suitable for daily skin care and relaxing massage.

Kompletní nabídku produktů od Salos můžete najít na jejich internetové stránce, na různých internetových eshopech a nekteré jsou k dostání v DM drogeriích. 

You can find Saloos on Saloos website or on another eshop or some products are in DM drugstore.

9 komentářů:

  1. Miluji kávu s mlékem! :) Tohle vůbec nevypadá špatně. Já mám s vůní čokolády :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Ta vůně musí být dokonalá. Tyhle výrobky od Saloosu mám moc ráda. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je, naprosto boží, už se těším až budu testovat další věci. Každý produkt je naprostá slast, jak pro pleť tak i pro čich.

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. To voní :) Když miluješ kávu, bylo by to určitě dělané jak pro tebe.;)

      Vymazat
  4. Moc se mi líbil tvůj článek, musím říct, že tenhle produkt je opravdu luxusní, moc ráda jsem ho používala :-)

    OdpovědětVymazat