...: HAUL/ NEWIN

neděle 22. dubna 2018

HAUL/ NEWIN

HAUL, či NEWIN - něco co mě neuvěřitelně baví u ostatních i u mě samotné, psát tyto články jsou pro mě potěšením a největším potěšením je pro mě věci nakupovat. Jo lze říci, že jsem tak trochu shopaholik, i když do něj mám ještě hodně daleko... 
Ráda nakupuji, ráda dostávám nové kousky a ráda se s nimi chlubím a to především pokud se v nich cítím dobře. Ale také se nechám ráda inspirovat od ostatních, což moji touhu ještě zvýší.
Jelikož svůj čas a peníze v poslední době věnuji škole, nákupy nejsou příliš velké a týkají se hlavně second handů, drogerek a místních obchůdků. Pokud budete chtít, můžete si opět pustit na konci článku video

HAUL or new in - it is something what does me happy. I love writting these articles and also I like watch on videos or watch on another posts with this theme. Yes I am a little bit shopaholic. 
I like shopping and I like showing my new things and also I am inspirated by clothes by other bloggers. 
Because I give my time and money to my school I bought only a few things from second hand, our city and so on... 

První tři kousky vidíte níže, je to modré sáčko Brasler v elegantním stylu, v mé oblíbené barvě, které mám ze second handu Genesis za 39 korun, sáčko jste mohli vidět TADY. Druhým kouskem jsou proužkované šaty s dlouhým rukávem, které jsou ideální pro přechodné počasí, šaty jsou beze značky a zakoupila jsem je v Genesis také za 39 korun.
Kalhoty jsem si vyhlédla už pár roků zpět a konečně jsem si je koupila, jsou původně ze Zary a mám je z Vinted asi za 200 korun, jsou elegantní, nad kotníky, z úžasně příjemného materiálu a miluji je. 

These are the firsrt three things you can see under this text. Blue jacket Brasler is in elegant style and in my favorite colour which I had from second hand Genesis for 39CZK. Jacket you can see here. The second piece is striped dress with long sleeves which are ideal for spring time. Dress have not brand and I bought it in Genesis for 39CZK.
Pants I had from Vinted and it is original Zara. I bought them for 200CZK. It is from nice material and I love it. 


Tyto tři kousky jsem zdědila. První z nich je delší, lehce elegantní puntíkovaná sukně, druhý jsou dlouhé rovné bordo, či vínové společenské kalhoty a třetí je folklórní halenka, či crop top.

These three thing I got by my family. The first thing is elegant polka-dot skirt, the next are long straight formal pants in burgundy colour and the third piece is folklore t-shirt and crop top.
Další kousky jsou z kosmetiky. Barvy na vlasy už jistou dobu nepoužívám a k obarvení volím tyto šampony, nevydrží tak dlouho, ale zatěžují vlasy daleko méně než barvy. O kokosáku se asi víc rozepisovat není zapotřebí, určitě všichni tento zázrak znáte, já ho používám do pečení, i když podle posledních výzkumů až tak zdravý není... Baleu olejíček kupuji stále dokola a už se v článcích, či videích objevil. Catrice camouflage je můj druhý korektor, mám ho v odstínu beige. A Aknelot je skvělá značka z Rossmana, která docela dobře bojuje s akné, tyto náplasti byly ve slevě a tak jsem je zkusila, zázrak neudělají, ale něco po tom vymizí. Nyx jsou moje první stíní a musím říct, že je to vážně zázrak, jednou přetřete a stín je nanesený.

The other pieces are from cosmetics. It is colouring shampoon for hair, coconut oil, wchich I use for baking, Bela oil for hair, which I use again and again. Catrice camouflage I have in shade beige and it is perfect! Aknelot is amazing brand from Rossman for good prices and it is good for acne. It does not not miracle, but it is something doing. And this eye shadow is my first by NYX and I can recommend this. 
Moje velikonoční dekorace za pár korun z Kauflandu. Dvě miniaturky jsou moje poprvé z DM, vyšly asi do 20 korun a slupovací maska na obličej je také poprvé a doufám, že to s nečistotou něco udělá. Máte s ní zkušenosti?

My decoration for Easter is from Kaufland. Two miniatures I have on first time and they are from DM and the price was around 20 CZK. And mask I have on first time too. Do you know this mask?


19 komentářů:

  1. Catrice Camouflage je můj must have :) Jinak masky od Baley mám docela ráda, za ty peníze jsou supr!

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jich pár už měla a byla jsem celkem spokojená, takže souhlasím. Ale každopádně uvidím, co tato... :) Jinak must have Catrice je :D Boží vynález.

      Vymazat
  2. Nádherné kúsky! Minulý týždeň som si tiež kúpila kokosový olej - ale väčšie balenie, a som rada, že som tak spravila, lebo je veľmi univerzálny :D
    A STYLISH BEE // Facebook Page

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je:) Já bych raději asi také ten velký, vyplatí se.

      Vymazat
  3. Kousky ze sekáče vypadají pěkně, co se mi líbí jsou ty kalhoty ze Zary :) Masky od Balea mám hodně ráda, tuto peel off jsem měla, ale docela byla fajn.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zara má krásné kalhoty všeobecně. Pokud tě zaujaly tyto doporučuji mrknout na stránky, nebo na Vinted. :) A dost obdobné střihy mívá i HM.
      Jo byla? Tak to jsem zvědavá.

      Vymazat
  4. I like your new in. Clothes especially. :)

    Kathy's delight

    OdpovědětVymazat
  5. To světlé modré sako byl parádní kup, hrozně se mi líbí a s maskou od Balei ještě nemám žádnou zkušenost. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezké věci, já osobně moc shopaholic nejsem, ale líbí se mi, když někdo jde a prostě odejde s úlovkem. Já to neumím, obvykle mi hrozně dlouho trvá, než se mi něco začne líbit. :-D A ty svíčky jako velikonoční vajíčka, ty jsou fakt krásné, jen bych je brala třeba ve žluté barvě, hezky zářivé. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měly i růžové a žluté možná taky, mamka si pořídila růžový a já pak šla a měly právě už jen modrý :D Kdo pozdě chodí...

      Vymazat
  7. Great haul you got so much stuff there.

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělý nákup! Už se těším, až se nám v něčem ukážeš!
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  9. Korektor od Catrice je má klasika. V mé toaletce mi do zásoby nejméně jeden nesmí nikdy chybět :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  10. Pro měj jsou pro změnu základní věci šatníku svetry. Bez těch se prakticky prostě neobejdu a ven bez nich nedám ani ránu. Nosím je prakticky pořád, jak v zimě, tak v létě a je to pro mne velice fajn :) Mám již pěknou sbírku! Hodně levné svetry pak nacházím na různých stránkách jako je tento eshop second hand

    OdpovědětVymazat