...: wishlist - trička/ wishlist - t-shirt

sobota 21. dubna 2018

wishlist - trička/ wishlist - t-shirt

Dnes jsem si pro vás připravila wishlist z nového internetového dámského eshopu zvaného Berry look. Jelikož postupně se svůj šatník snažím pře orientovat do elegance a do formálních kousků a zjišťuji, že polovinu věcí tvoří barevné cosi, v poslední době se dívám převážně po halenkách a dámských tričkách. Pro vás jsem si vybrala seznam nejhezčích triček, které mě na zmiňovaném eshopu padly do oka. Doufám, že vás můj výběr zaujme a do komentáře mi můžete napsat, jestli jste o eshopu slyšely a jak vás stránky zaujaly. Mně osobně to dost připomíná Rosegal a podobně, nicméně některé kousky jsou daleko více originálnější. Mrkněte. :) 

Today I have for you wishlist from Women´s Clothing Online eshop which is called Berry look. I want now more formal and elegant pieces because I have in my wardrobe many colourful things and they are not good for my future work. So I find new blouses and Women´s t-shirt. So I decided that I find something by Berry look and I show you these things. 
This eshop has things similar like Rosegal, but more pieces are more original. So you check this. And you can write me, If you know this eshop and If you like this. 



První triko, které se mi zalíbilo je stále moderního proužkatého vzoru, navíc vypadá decentně, poměrně elegantně a je v barvách, které jsou aktuálně velmi trendy

The first t-shirt which I like is in modern striped motif, it looks elegant and formal and it is in trendy colour for this year. 
Další triko, které se mi zalíbilo je poměrně jednoduchého střihu. Na eshopu je k dostání ve dvou barvách, černé a bílé a líbí se mi jeho límeček, který to celé temno rozbije. 

Next t-shirt which I like is basic t-shirt. On eshop you can find this also in white colour and I like this collar.
Tato halenka mě zaujala převážně motivem, který mi připomíná jaro, navíc je elegantní a v krásných barvách.

This t-shirt I like because of motif, which seems to me like a Spring. And also this t-shirt is elegant and in amazing colours. 

9 komentářů:

  1. Celkem pěkné kousky. Nejvíce mě zaujalo černé tričko. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Moc se mi líbí to první triko, sama bych takové brala :) Tenhle obchod jsem předtím vůbec neznala, takže určitě mrknu.

    everyday-lifecz.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se nejvíc líbí taky :) Ale všechny kousky jsou super.

      Vymazat
  3. To první triko se mi líbí nejvíc :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Beautiful outfit :))

    New post
    https://sassyprimadonna.blogspot.rs/

    OdpovědětVymazat
  5. To proužkované tričko je krásné, i ta košile! :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat