...: MÁJALES

středa 9. května 2018

MÁJALES

Dlouho trvalo než jsem se rozhodla, nakonec jsem koupila lístek a vyrazila v sobotu po čtyřech letech na brněnský Májales. Dorazily jsme kolem druhé hodiny, zaparkovaly a vyrazily vstříc muzice.

I thought about Majales for long time, but I decide to go before a few week ago, so I went to Majales after four year. It was saturday we arrived around 2 o´clock, we parked a we went to this festival.

Co vám budu povídat, smáli jsme se, pili jsme, jedli jsme,  poslouchali hudbu, ale také hledali přes dvě hodiny kámošku, čekali dlouhé fronty nejen u vstupu, ale i na toalety. 
Viděli jsme Jelena, Máru Ztraceného, Kluse, Wohnouty, Bena a slyšely jsme Lenny, která hrála zrovna v době, kdy jsme se uvelebili u piva. Vychlazené pivo v tom horku celkem bodlo.:)
Z vystoupení mě nejvíce zaujala skupina Jelen, od které písničky zbožňuji a Tomáš Klus, z kterého sršela energie.

We laughed, we drunk, we ate, we listen music, but we also sought friend and we waited in long queue at enter or for toilet.
We saw Jelen, Marek Ztracený, Tomas Klus, Wohnout, Ben Cristovao and we listen Lenny, but Lenny sang when we sat at beer. The beer was good when was hot weather. 
From band or singers I liked Jelen, because I like them songs and Tomas Klus, which had so energy.
Ačkoliv jsem Májales strávila ve fajnové společnosti, počasí bylo perfektní, ze skupin jsem byla nadšená a měla jsem tam i zpět skvělý odvoz, příští rok se na něj pravděpodobně nevrátím. O proti tomu, co to bylo před čtyřmi lety, jsem byla zklamaná... Nevím, buď jsem na takové akce už stará a nebo pokud se pro mě něco změní k horšímu, už tak moc spokojená nejsem, k horšímu myslím především počet pódií, který se snížil. 

Althought I spent Majales with fine company of my friends, the weather was perfect and I was so satisfied with groups and I had very good company for travel with car, I don´t want again on Majales. Before four years it was better. Maybe I feel old for this festival, maybe It was better because there were more stages.
A pro ty z vás, kteří si chtějí alespoň trochu přiblížit atmosféru Májalesu tu mám video. Mimochodem, byl z vás někdo také v Brně na Májalesu? Nebo alespoň v jiném městě?

And I have for you video. By the way did you visit Majales?


7 komentářů:

  1. Nikdy mě podobné akce moc nelákaly, ale mohlo by tam být fajn. Kluse mám docela ráda. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Já párkrát na podobných akcí byla, ale už mě to nějak neláká. :) Jde vidět, že sis to tam užila.

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, vypadá to obrovsky! Já na Majálesu nikdy nebyla, tak si to moc neumim představit, ale netušila jsem, že i v Brně to je takhle velká akce :)
    The Linheart

    OdpovědětVymazat
  4. amazing photos Honey, really great post!
    kisses from Poland :*

    OdpovědětVymazat
  5. Já na majálesu nikdy nebyla, nevím proč, ale nijak mě to neláká :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem na Majálesu byla jednou v Praze a asi mi to stačilo :-D, vedro, moc lidí, fronty... Jinak! Lenny jsem slyšela poprvé jako před skokanku pro Emeli Sandé a byla skvělá!

    OdpovědětVymazat
  7. Nikde jsem na takové akci nebyla, ale určitě tolik hvězd vidět na živo je super. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat