...: Produktivní den/ productive day

čtvrtek 3. května 2018

Produktivní den/ productive day

Někdy je ten nejproduktivnější den, dnem kdy sedím doma na zadku a od počítače se doslova nehnu, právě takový den byl dnes. Ano vážení, celý den jsem se válela. Ráno v posteli se speciální pedagogikou, která vážně sranda není, ale to se podá.
Odpoledne u stolu s dodělávkou mé bakalářské práce, lze říci, že teď vydám své první "dílo". Doufám, že to bude stát za to, za tu námahu, stres, nestíhání a milion emailů s vedoucí práce a dalšími pomocníčky, kterým bych měla mockrát poděkovat. 
Už je krok, malinký krůček chybí a bude to u konce... 

Sometimes is the most producite day, day when I sit at home on my ass and I sit with my notebook, this day is today. Yes, I am all day at home. On the morning I lie in my bed with special pedagogic, this subject is not fun.
In the afternoon I do my bachelor thesis and I want say thay it my first "book". I hope that it is good, because it was so stressful and tiredness. 
Only a one step and it is end.
dress: Genesis; shoes: Kik; sunglasses: Pepco


Večer jsem strávila psaním článků a následnou objednávkou ze Zafulu. Co jsem si vybrala již brzy uvidíte. Mimochodem víte co je super na našem "novém bytě"? Balkón. To je úžasná věcička, člověk se může vyvětrat a vlastně ani nemusí z domu. Právě na něm trávím chvíle, pokud potřebuji na vzduch a mám práce nad hlavu. 

In the evening I write article and I order new clothes from Zaful.  By the way do you do you know what is super in our "new flat"? Balcony. It is amazing thing, you can go out and you are still in home. It is good when I need air.

A úplně nejlepší je vypadnout do přírody a užít si zdravého vzduchu ať už s učením, či nejlépe bez. To se pak dějí věci a vznikají nápady... například nápady na focení s pozadím rybníka. 

And the best go to nature and enjoy healthy air with studies material on better without this material. When I am in nature I have ideas, for example for photo shooting with pond.

*ČLÁNEK PSANÝ VČERA VEČER... / I write this article yesterday.
Také máty dny, kdy jste zavření doma???/ Do you have day when you are only at home too?

7 komentářů:

  1. Občas mám také den, kdy jsem zavřená doma, to většinou předepisuju články na blog, zhruba na dva až tři týdny dopředu, uklízím, peru a vařím. Studentská léta mám naštěstí za sebou. :)

    OdpovědětVymazat
  2. No to mi povídej s tou bakalářkou.. už aby ty státnice byly za námi :)
    Moc pěkné fotky !
    RIGHT HERE RIGHT NOW

    OdpovědětVymazat
  3. Držím palce ve škole. Taky mám chvilky, kdy jsem zavřená doma a blogování se vždycky věnuji až takto po večerech. Jinak fotečky jsou moc pěkné a s tím rybníkem na pozadí to byl super nápad. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Během zkouškovýho mám hooodně dnů, kdy jsem zavřená doma :D blog buď nestíhám nebo píšu článek na etapy. Nejlepší to je, když jsem doma, můžu se učit na zahradě u bazénu a nejsem furt zalezlá někde v bytě :D ale snažím se vždy vylézt tak aspoň na hodinku denně na procházku a taky chodím bruslit :))

    Written by M*

    OdpovědětVymazat
  5. Jééj to mólo je super!
    Ja osobne nenávidim dni kedy som sama doma, nakoľko väčšinou ani veľmi produktívna nie som keďže som tak zlenivelá, že neurobím nič, ale ja som celkom hyperaktívna stále musím niečo robiť, ale nemám rada takéto dni :)
    THE NOELA

    OdpovědětVymazat
  6. Beautiful post <3
    https://zafulblog.com/2018/05/02/zaful-bikini-take-me-to-the-beach/

    OdpovědětVymazat
  7. Hodně štěstí ve škole. :) Pozadí rybníka je perfektní a outfit ti sluší. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat